Hlas ľudu: Naď a superarbitrován pro blbost?
16 | 09 | 2024 I Mária Škultétyová

Bývalému ministrovi Naďovi nemožno uprieť, že je klamár. Nenávidí Smer, miluje Ameriku a Ukrajinu. Našim ukrajinským bratom dal všetko, čo sme mali. Aj gate by vyzliekol. Nechcel však chodiť s holou riťou a vojakom nechcel brať uniformy. Stačilo, že im zobral techniku, zbrane. Stačilo, že nám ostalo holé nebo.

Vo svojom statuse priznáva , že horko-ťažko v minulosti prežil “militantný útok” Fica s Kaliňákom a Kašickým v púštnych maskáčoch na predsedu vlády Iraku, ktorý ich vítal v obleku.  A tiež ako-tak rozdýchal ministra obrany Kaliňáka (inak s modrou knižkou) v maskáčoch či ministrov Tomáša a Šutaja Eštoka v niečom, čo by chceli, aby vyzeralo ako uniforma. Trapas ako hrom.

A to nie je všetko. Tak, ako je preňho príznačné, útočí ďalej.

Citujem: „Ale to, čo predviedli Kaliňákovi mladší dorastenci na MOSR, to je už vrchol nechutnosti, hochštaplerstva a drzosti. A pravdepodobne aj porušenie zákona, pretože ten zakazuje civilistom obliekať si oficiálne vystrojné súčiastky príslušníkov OSSR. Zákon, ktorý to zakazuje prijala mimochodom Ficova vláda za ministra Gajdoša.

Sociálno-demokratické smerácke deti vo funkciách prepytujem štátneho tajomníka (ten vpravo, z ktorého majú srandu aj upratovačky na MOSR) a generálneho riaditeľa sekcie obrannej politiky (ten vľavo, z ktorého si kvôli irelevantnisti ani upratovačky srandu nerobia) si na seba kvôli akčnosti fotografie na Facebooku nafasovali najkvalitnejšie maskáče, ktoré OSSR majú, pán riaditeľ sekcie si k tomu navyše dal topánky, ako keby išiel na sumce, a tvária sa, že zachraňujú zemeguľu.“ Koniec citátu.

A potom samé bla-bla-bla. Ako to bolo za jeho ministrovania. Že on sa veru nepromenádoval v maskáčoch, prečo, načo, rovno ich odovzdal vojakom, aby mali čo na seba.

Tu by sme ho  mohli zastaviť a povedať si svoje: „Vieme, vieme, nezabudli sme, pamätáme, kto sa fotil v uniformách, aby vyzeral(a) bojovo a sexi. Tak nám tu neklam do očí.“

V jeho statuse som si všimla aj niečo, čo dal, len tak mimochodom a náhodou, do zátvorky, aby nám to lepšie udrelo do očí. Ide o poznámku pri mene ministra obrany Kaliňáka (inak s modrou knižkou).

Pán s modrou krvou musí byť riadne frustrovaný, keď na Kaliňáka vyťahuje to, z čoho sa on sám ako minister musel obhajovať.

Za jeho vlády na ministerstve obrany sa rozšírilo, že má modrú knižku. Že nevojak rozkazuje vojakom. Obhajoval sa tým, že túto funkciu zastávajú aj ženy nevojačky, napríklad v Nemecku aj Uršuľa Lajnová. A že on žiadnu modrú knižku nemá, že bol odvedený, ale akurát vtedy vojnu zrušili.

A ako je to s Kaliňákom? To nám už čoskoro povedia najčítanejšie denníčky. Hlavné je, že problém je na svete.

A ešte čosi. Neviem, čo si myslíte o Naďovej modrej knižke vy,  ale ja som presvedčená,  že  bol superarbitrován pro blbost.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

 

 

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok