Kéryho školenie progresívnej hlavy zadubenej
14 | 09 | 2024 I Ivan Brožík

"To je jedno!" Myslí a hovorí poslankyňa Progresívneho Slovenska Zuzana Masterová, ktorá nevidí žiaden rozdiel v hierarchii najvyšších ústavných činiteľov, ak sa spomína predseda či podpredseda NR SR. Dokumentuje tak mimoriadne zjednodušené progresívne vnímanie nespochybniteľných faktov. V tom a nielen v tom ju excelentne "vyškolil" poslanec SMERu Marián Kéry. Opisuje to na sociálnej sieti.

Nie, nie je to jedno, ide o princíp. Progresívne Slovensko si totiž permanentne prispôsobuje holé fakty svojmu ideologickému fanatizmu.

V relácii Z druhej strany na TA3 s poslankyňou Progresívneho Slovenska Zuzanou Mesterovou...

"Pokojne a fakticky som sa nielen prítomnej poslankyni PS, ale najmä divákom TA3 snažil odôvodniť, prečo sme v parlamente pristúpili k odvolávaniu podpredsedu NR SR a predsedu Progresívneho Slovenska Michala Šimečku. Ide napríklad o to, že organizovali a ťahali ľudí na námestia kvôli iným témam, len aby prekryli tému masívneho naviazania sa Michala Šimečku a jeho rodinných príslušníkov na štátne a verejné zdroje. Takto sa dostali k dotáciám a príspevkom vo výške státisícov eur len od nástupu vlády Igora Matoviča. " Píše poslanec Kéry.

Zavádzanie opozície

"Rovnako som kritizoval aj zavádzanie opozície ku krokom ministra spravodlivosti Borisa Suska, ako aj ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej. Samozrejme, že pri ich odvolávaní v parlamente, ktoré iniciovala opozícia, koalícia svojich ministrov podrží. " Pokračuje autor statusu-

Bruselské a probruselské konšpirácie a dezinformácie opozície a mainstreamu

"Treťou témou boli fámy z Bruselu, že Slovensko príde o eurofondy. Tu som bol voči kolegyni dosť kritický, veľa indícií totiž naznačuje, že práve poslanci za Progresívne Slovensko a celkovo za opozičné strany vnášajú na pôdu Európskeho parlamentu témy, ktoré by mohli poškodiť Slovensku a možno naozaj viesť až k pozastaveniu eurofondov. Ak by chceli v PS robiť všetko v duchu „čím horšie pre Slovensko, tým lepšie pre Progresívne Slovensko“, nerobili by to inak." Kobnštatuje poslanec SMERu. 

Perla progresívneho ducha

No a štvrtou témou bol stále neobsadený post šéfa NR SR. Pri nej som kolegyňu Mesterovú opravil, že funkcia predsedu NR SR nie je najvyššou ústavnou funkciou, ale druhou  najvyššou ústavnou funkciou.

Podľa nej to je jedno, prvá, či druhá najvyššia ústavná funkcia.

Možno sa pomýlila, pripúšťam. No ako sa hovorí – kto sa pomýli, aj pravdu povie, či naznačí. Pretože tak vlastne vyzerá aj celá argumentácia Progresívneho Slovenska. Akoby im naozaj všetko „bolo jedno“...Končí status Marián Kéry.

Blaha: Šimečka môže vrieskať, koľko len chce. Prehral
V pléne Národnej rady (NR) SR sa vo štvrtok ráno začala mimoriadna schôdza k návrhu na odvolanie Michala Šimečku (PS) z postu podpredsedu parlamentu. Iniciovali ju koaliční poslanci za Smer-SD a SNS. Odvolať ho chcú pre podozrenia z čerpania... Čítať ďalej
14 | 09 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhlavnydenniksk%2Fposts%2Fpfbid02Ai5M6Yq8C1WzBXhhz5MhgCP3aPThNXwiJRPgXzYNouBa2vDmxpYe9ffu3rUPYC3hl&show_text=true&width=500" width="500" height="577" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share">

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok