Hrdina Jon Bon Jovi! Prehovoril ženu, aby neskočila z mosta
14 | 09 | 2024 I Katarína Reiterová

Rocková legenda Jon Bon Jovi je nielen skvelý spevák, ale uživil by sa aj ako policajný vyjednávať či psychológ. Žene v núdzi, ktorá bola v utorok večer na rímse mosta v Nashville v štáte Tennessee sa prihovoril, žena si následne skok rozmyslela.

Metropolitné policajné oddelenie v Nashville zdieľalo video frontmana skupiny Bon Jovi, ktorí prechádzal po moste pre chodcov Johna Seigenthalera, keď si všimol ženu stáť nad riekou Cumberland. Uviedlo BBC.

Bon Jovi na moste točil nový klip

Podľa videozáznamu zverejneného na sociálnych sieťach, 62-ročný rocker priamo na spomínanom moste natáčal hudobné video.

Na videu, ktoré zverejnila polícia, je vidieť ženu v modrom, ktorá stojí na rímse a drží sa zábradlia. Okoloidúci ju míňali, bez toho, aby sa jej niekto prihovoril. Mala však šťastie, o niečo ďalej po moste tím Bon Joviho pripravoval kamerové vybavenie. Bon Jovi následne podišiel k žene, zatiaľ čo jeho tím ostal stáť opodiaľ. Speváka potom vidieť, ako jej máva na pozdrav a opiera sa o zábradlie v jej blízkosti.

Trvalo mu to len niečo viac ako minútu

Asi po minúte Bon Jovi podíde k žene a s pomocou ďalšej ženy ju dostanú späť do bezpečia na chodník. Keď je žena v bezpečí, Bon Jovi ju objíme a následne na záveroch vidieť, ako spolu odchádzajú z mosta.

Ministerka Dolinková zvláda rezort aj rodinu! Má vlastného stylistu?
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková z Hlasu má pod palcom nielen svoj rezort, ale aj domácnosť a výchovu dvoch detí. Ako to všetko zvláda? Podľa ministerky Zuzany Dolinkovej skĺbiť rodinný a pracovný život nie je jednoduché. Deti sú pre ňu... Čítať ďalej
11 | 09 | 2024 | Katarína Reiterová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik