Pre zamilovaných do USA: Pentagon simuluje jadrový útok na Európu
12 | 09 | 2024 I Ivan Brožík

Americká armáda má v úmysle simulovať následky jadrového výbuchu na Rusko a oblasť východnej Európy. Desivú informáciu uverejnila agentúra RIA Novosti.

Američania chcú ísť na to cez oslabovanie potravinovej bezpečnosti v krajinách východnej Európy a Ruska pomocou blžšie nedefinovaného, citujeme: "vplyvu jadrových zbraní". 

Zvrhlosť Pentagonu
Ministerstvo obrany Spojených štátov amerických mieni začať spolupracovať s istou americkou spoločnosťou v oblasti výskumu vplyvu jadrových zbraní na agrosektor. Kontrakt zahŕňa rozšírenie rozsahu modelovania takýchto situácií do krajín východnej Európy vrátane Ruska. Podľa RIA Novosti je dodávateľ povinný použiť softvér a počítačový kód na rozšírenie geografického rozsahu simulácie na krajiny bývalého východného bloku.
Tak už to treba konečne pochopiť - USA vynakladajú miliardy na to, aby zničili Európu

Len hodnota tohoto šialeného kontraktu je 34 miliónov dolárov. Zákazníkom je US Army Corps of Engineers. Zmluvu plánuje uzavrieť výlučne jedna spoločnosť.

Ruský veľvyslanec vo Washingtone Anatolij Antonov už skôr vyhlásil, že "Západ" má "radosť zo smrti Slovanov počas ukrajinského konfliktu".

"Ak budem zvolený, na Ukrajine sa prestane bojovať ešte do mojej inaugurácie"
Jeden z dvoch kandidátov na úrad prezidenta USA donald Trump si je viac ako istý. Je to teda na voličoch v USA. Ak mu dajú vačšinovú podporu a voľby vyhrá, na Ukrajine stíchnu zbrane ešte do jeho inaugurácie. To znamená ešte tento rok. Inaugurácie... Čítať ďalej
12 | 09 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik