Nevzrušujte sa prezidentskými kandidátmi, USA ovláda Deep State
14 | 09 | 2024 I Ivan Brožík

Zákulisné siete moci v Amerike ukazujú svoju moc a vplyv na oficiálnu politiku USA. Debatu Harrisovej a Trumpa "režíroval" Michael Bloomberg. (Americký businessman a sko ink - "filantrop". V rokoch 2002 - 2013 bol v poradí 108. primátorom mesta New York. V roku 2016 bol na ôsmom mieste zoznamu najbohatších ľudí sveta.) Bloomberg prikázal Kamale Harris, aby podala ruku Donaldovi Trumpovi, ktorý ju podržal slobodomurárskym čepcom! Všíma si web cz24.news.

Na vysvetlenie pojmov a preložené z angličtiny - Deep State znamená "hlboký štát". Je to typ vlády, tvorený potenciálne tajnými a nepovolenými sieťami moci, ktoré fungujú nezávisle od politického vedenia štátu pri presadzovaní ich vlastnej agendy a cieľov. Podanie ruky zhora, čiže dlaňou nadol (čepiec) naznačuje túžbu po nadradenosti a prevzatí kontroly.

V noci z utorka na stredu prebehla ďalšia debata kandidátov na amerického prezidenta

A to medzi Donaldom Trumpom a Kamalom Harrisom. Debata bola plná osobných urážok, obvinení a výpadov, a najmä sústredené útoky oboch moderátorov stanice ABC proti Trumpovi miestami vyvolávali pocit, že Trump nedebatuje proti jednej osobe, ale proti trom. Trump si povedal svoje, Kamala si povedala to, čo jej odporučil Barack Obama a na záver to Trump zhrnul slovami, že Kamala ako viceprezidentka najhoršieho prezidenta v histórii mala tri a pol roka na to, aby s Bidenom realizovala to, o čom v debate rozprávala celé dve hodiny. Lenže za celý čas Bidenovej vlády neurobila vôbec nič.

Čo vravia gestá a symbolika

Trump už na začiatku debaty demonštroval nadradenosť, keď Kamale podal ruku veľmi neúctivým slobodomurárskym úchopom "The Probe". Natiahnutý ukazovák k zápästiu Kamaly totiž vyjadruje dominantnú samčiu nadradenosť.

Trump si pritiahol ruku Kamaly a prikryl ju "čepcom) (na titulnej foto) ako slobodomurársky veľmajster.

Kamala podala Trumpovi ruku pod dohľadom Bloomberga a Trump potriasol Kamale rukou, ale tá chcela hneď ruku stiahnuť. Trump ju ale zadržal a svojou druhou rukou prikryl obe stlačené ruky, resp. dvakrát prikryl formou potľapkania stlačenia zhora. Kamala z toho bola úplne rozhodená. Trump totiž predviedol tzv. čapcový úchop. Uchopenie niečej ruky a následné prikrytie úchopu ľavou rukou zhora je slobodomurársky veľmajstrovský pozdrav Veľmajstra a Eléva, čiže zasvätenca.

Je to pozdrav absolútnej učeníckej podriadenosti.

Ako bábky na špagáte

Počas tejto chvíle, ktorá sa premenila na fotografickú show a demonštráciu moci, došlo k neuveriteľnej udalosti. Po jednej strane stál prezident Joe Biden, vedľa viceprezidentka Kamala Harris a vedľa nej Chuck Schummer, šéf demokratov v hornej komore Kongresu, tzv. Senátu.

Na druhej strane stál Donald Trump a jeho viceprezidentský kandidát JD Vance. A medzi týmito dvoma skupinami a de facto akoby uprostred stál Michael Bloomberg. Ten sa tváril, že ako bývalý starosta New Yorku tomu celému ceremoniálu šéfuje a v jednom okamihu sa obrátil ku Kamalovi Harris, schmatol ju za ruku a rozkázal jej, aby podala ruku Donaldovi Trumpovi. 

A k veci - k zákulisnej politike

Deep State dal jasne najavo, že pokiaľ ide o voľby v novembri, má pod kontrolou oboch kandidátov. Stačí sa pozrieť na Bloomberga, ako je spokojný so svojou mocou. Proste drapne Kamalu za ruku, pritiahne ju k Trumpovi,  tu mu podaj ruku...  ai keď je vidieť, že Kamale sa to veľmi nepáči, nemôže odporovať.

Bloombergovi sa neodhovára. Jednoducho Deep State demonštroval svoju moc nad USA. Kontroluje oboch prezidentov aj všetkých prezidentských kandidátov. Ale tí, ktorí nemajú dôveru v Deep State, ako je Tim Walz alebo Rudy Giuliani, tí pozvaní neboli. Všetci mali americké vlajočky, iba Bloomberg, ktorý to riadil, mal aj vlajku Ukrajiny. Tým je povedané všetko. Divadlo o dvoch stranách v USA, ktoré sú obe riadené Deep State.

Takže nevzrušujte sa debatami kandidátov, ani voľbami v novembri. Nech to vyhrá ktokoľvek, Biely dom bude ako doteraz ovládať a kontrolovať Deep State.

"Ak budem zvolený, na Ukrajine sa prestane bojovať ešte do mojej inaugurácie"
Jeden z dvoch kandidátov na úrad prezidenta USA donald Trump si je viac ako istý. Je to teda na voličoch v USA. Ak mu dajú vačšinovú podporu a voľby vyhrá, na Ukrajine stíchnu zbrane ešte do jeho inaugurácie. To znamená ešte tento rok. Inaugurácie... Čítať ďalej
12 | 09 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok
Starší článok Novší článok