Matovič spustil ťažkú paľbu na "progresívne zlo"
11 | 09 | 2024 I Ivan Brožík

Nie, to je nepredstaviteľné, aby Matovič hlasoval v parlamente s "mafiou" a podporil odvolanie Šimečku. Svoje však progresívcom dal preventívne v statuse na sociálnej sieti a to priam bájnym "plamenným bičom".

V statuse s názvom "PROGRESÍVNA BARBIE … alias ružové zajtrajšky"  Sa kedysi predseda vlády a líder mocenskej koalície doslova rozohnil.

"ZLO v tej najšpinavšej podobe" podľa šéfa kedysi Obyčajných

"Dnes nám vládne organizovaný zločin. Ľudia, čo bez hanby oklamú voličov, získajú moc a potom ich s úsmevom okrádajú o majetky a budúcnosť. A mnohým ľuďom to dobre robí. Každopádne, vládne nám ZLO v tej najšpinavšej podobe." Človek by myslel, že ide o onen známy obohratý Matovičov refrén.

Lenže, je tu ofenzíva do radov progresívcov

"Avšak nezabúdajme na to, kto stojí za dverami. Progresívne ZLO, ktoré chce našim deťom vymyť hlavy a ukradnúť dušu. Pre ktorých mama, otec, dieťa ako rodina je prežitok. Pre ktorých je pohlavie len sociálny konštrukt. Pre ktorých je kresťan zadubencom a ten, ktorý si ťuká na čelo pri ich blúznení o 74 pohlaviach, je človek hodný progresívneho opovrhnutia."

Paľba aj do "progresívnych pisálkov"

"Viem čo to je, ak sa do vás pustí smečka progresívnych pisálkov v našich médiách. Neváhali posledné roky proti mne huckať davy ruka v ruke so skorumpovaným Ficom, len preto, lebo som im mnohým do očí verejne povedal, že nikdy zákonom nepodporím ich zvrátené chúťky. Že dvaja chlapi si nesmú adoptovať malého chlapca. Že nech nemútia deťom hlavy s výberom pohlavia. Doslova penili, lebo som im prekazil ich progresívny zvrhlý sen.

A budem im stáť v ceste, nech ma aj pošľapú. Neuhnem." Dušuje sa Igor Matovič.

Progresívne Slovensko tak má v jeho osobe i v jeho poslaneckom klube silnejšiu opozíciu, ako je samotná vládna koalícia.

Matovičovo post scriptum

PS: "Na Slovensku nebude dobre, kým bude vládnuť organizovaný zločin. Ale nechcite odo mňa, aby som mlčky prestieral koberec progresívnym spasiteľom a nepomenoval zlo, ktoré popri aj dobrých veciach chcú presadiť."

"Ružové zajtrajšky", ako pred nimi varuje Igor Matovič - vo videu

Poslanci začínajú stredajšie rokovanie návrhmi ministerstva financií
Poslanci Národnej rady (NR) SR začínajú druhý rokovací deň 19. schôdze diskusiou o balíku zákonov z dielne ministerstva financií. Prvým z nich je návrh nového zákona o niektorých povinnostiach a oprávneniach v oblasti kryptoaktív. Jeho cieľom je... Čítať ďalej
11 | 09 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik