Hlas ľudu: Dobrí teroristi, zlý Fico a novinári
10 | 09 | 2024 I Mária Škultétyová

Obávam sa a, pravdupovediac, po Ficovej odpovedi novinárke, že vyhrážky sú idiotiny, aj očakávam, že novinári sa toho chytia a bude kauza. Lebo proti premiérovi sa dá použiť všetko.  Aj pubertálne pupáky.  Fico je už  taký, nehrá sa na pána, povie, čo si myslí.

Pamätáte, ako sa hovorilo, že jeho slová o chlapcovi s pupákmi na čele sú šikana? Myslím, že Kolíková s tým vyšla prvá. Pridali sa médiá, Via iuris, akademická obec, študenti, politici. No  kauza ako hrom. A keď Fico „bagatelizuje“ problém, ktorý živí novinárov a celú opozíciu, môžeme čakať, že bude ďalšia. Že Ficovi nezáleží na našej bezpečnosti, hlavne, že zákonom  „ošetril“ svojich ľudí. Veď to poznáte. Možno sa v médiách objavia podobné titulky ako tento. Novinári na kopytách roznesú Fica, ktorý za vyhrážkami nevidí skutočnú hrozbu, ale idiotizmus a snahu škodiť vláde.

Je zaujímavé, že práve on, ktorý na vlastnom tele zažil útok sfanatizovaného teroristu, neutieka sa k strachu a nešíri ho tak ako opoziční politici a protivládne médiá. Že sa na problém pozerá aj reálne.

Nechcem byť zlým prorokom, ale novinári vždy vedia nájsť spôsob, ako ublížiť „zlému“ Ficovi a vláde. Oni na rozdiel od „dobrých“ teroristov, ktorí nás vopred varujú, neposielajú výhražné maily. Oni útočia sprava, zľava, spredu, zozadu, bijú hlava-nehlava. Ale aj slepé náboje sú náboje. Aj keď nezabijú.  

Hlas ľudu: Zachráňte Kolíkovú, potrebuje psychiatra
Mariša sa v nedeľu vyznamenala. Ona vážne potrebuje psychiatra. Po debate Susko - Kolíková je to jasné a súrne. Strhaný ksicht, krvavé oči, nervy v riti. To chce kazajku a konskú dávku liekov. Všetci sú sprostí, len ona je kráľovná vesmíru. Aj... Čítať ďalej
09 | 09 | 2024 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik