VYZNANIE ĽUBOŠA BLAHU PRE SVOJU MAMU! Škoda len, že sa toho otec nedožil...(FOTO)
08 | 09 | 2024 I Gabriela Fedičová

"Vďačím svojej maminke a tatinkovi za nádherné detstvo, na ktoré tak rád spomínam. Socializmus, Petržalka, kľúče na krku, pocit bezpečia. A doma rodičia, ktorí nám so sestrou vštepili zmysel pre spravodlivosť. Dali nám lásku a pocit istoty. Presne o tom je rodina. Tá najdôležitejšia hodnota," uviedol v úvode príspevku na sociálnej sieti europoslanec Ľuboš Blaha (SMER - SSD), kde pozdravil svoju mamu k 70. výročiu jej narodenia. 

"S mojou maminou sme dnes oslávili jej 70-ku - no nevyzerá skvele?" Pýta sa Blaha a zverejňuje fotku, na ktorej je s oslávenkyňou, ktorá drží v ruke nádhernú kyticu červených ruží.

"Ako ten čas letí. Mama celý život spievala vo filharmonickom zbore, priviedla ma k vážnej hudbe - ešte v bruchu som počúval Mussorgského. A potom, keď som hral v metalovej kapele, tak nám naspievala ženské party. Jediní sme hrali operný metal, dodnes to s radosťou počúvam. To boli časy. Vďačím svojej maminke a tatinkovi za nádherné detstvo, na ktoré tak rád spomínam. Socializmus, Petržalka, kľúče na krku, pocit bezpečia.  A doma rodičia, ktorí nám so sestrou vštepili zmysel pre spravodlivosť. Dali nám lásku a pocit istoty. Presne o tom je rodina. Tá najdôležitejšia hodnota," spomína Ľuboš Blaha na detstvo.

Jeho mama, ako napísal bola vždy pilier ich rodiny. "Napokon, nikto nedokáže dať toľko lásky, ako mamičky. Keď už sa nemáš o koho oprieť, mama tam vždy je...," dodal.

Blaha si zaspomínal aj na svojho otca

"V januári sme si dali ten najkrajší darček - Jonáška. Po Adamkovi a Lillinke tretie nádherné vnúča  Škoda len, že sa toho nedožil otec - viem si predstaviť, ako by mu dnes žiarili oči, keď Jonáško gratuloval babine a bľabotal ba-ba," napísal v príspevku.

"Kiež by sa aj mne podarilo vychovať svoje deti a dať im také krásne detstvo, aké dali moji rodičia mne.  Vážme si, čo máme. Rodina je to najdôležitejšie. Všetko najlepšie k sedemdesiatke, mami, mnoga lieta živio," dodal v dojjímavom odkaze Ľuboš Blaha.

Foto: Ľuboš Blaha (Telegram)

Tibor Gašpar o tanci Šimečkovej partnerky aj o novej televízii Kovačiča (VIDEO)
Tibor Gašpar mal z Michala Šimečku pocit, že síce rozprával o Robertovi Ficovi ako o vyčerpanom, unavenom politikovi, ktorý má najlepšie roky dávno za sebou, no neponúkol žiadne konštruktívne riešenia vo veci vlastného odvolávania. Na jeho prejave... Čítať ďalej
08 | 09 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik