Minister Taraba dúfa, že Haščákove žaloby "umravnia" Lipšicove stádo
09 | 09 | 2024 I Ivan Brožík

Minister Taraba predpokladá, že Hačšák svojimi žalobami, ktoré určite podá, zatlačí na "Lipšicove stádo" v záujme nielen svojej očisty, ale aj v mene očisty spoločnosti. Téme sa venuje web cz24.news.

Na zrušenie obvinení Krajskou prokuratúrou voči Jaroslavovi Hačšákovi v údajnej kauze Gorila reagoval svojsky minister Tomáš Taraba. Zdôraznil, že podľa definitívneho rozsudku je Gorila táranina a žiaden trestný čin nikde štát po desiatich rokoch nenašiel.

Desať rokov klamali ako dušu

„Aktivistické Lipšicove stádo v polícii, na prokuratúre a najmä v médiách a v opozícii, teda desať rokov klamalo verejnosť, kŕmili ľuďmi príbehom, ktorý nevedeli dokázať, premrhali obrovské milióny, aby sa tvárili, že niečo vyšetrujú a prokuratúra dnes skonštatovala, že živili bez akýchkoľvek dôkazov vyšetrovanie a nezákonne stíhali ľudí“, zhodnotil dlhoročnú kauzu ešte z éry druhej vlády Mikuláša Dzurindu.

Plán, ako vyhrať voľby, akosi nevyšiel

Tomáš Taraba si myslí, že Gorila slúžila opozícii, aby vyhrali voľby. Aj dnes toto isté Lipšicove stádo si vymýšľa ďaľšie “Gorily”, falošné obvinenia a rôzne kauzy na iných ľudí, len aby ich diskreditovali“, uviedol prirovnanie.

„Pevne verím, že Haščák pôjde po týchto zločincoch, že sa s nimi bude súdiť a vyhrá od nich čo najvyššie finančné sumy. Pevne verím, že zažaluje médiá, ktoré tu nerešpektovali prezumpciu neviny a urobí týmto kus dobrej práce pre verejnú očistu“, napísal na záver minister Tomáš Taraba.

Michal Šimečka odmietol diskutovať s Borisom Suskom
Nedeľa a politická diskusná relácia v televízii TA3, V politike. Diskutujú Boris Susko (SMER- SSD), minister spravodlivosti a exministerka ministerstva spravodlivosti Mária Kolíková (SaS). Všetko malo byť inak, ale Michal Šimečka, predseda PS sa... Čítať ďalej
08 | 09 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik