STVR prekvapuje: Nový veľkolepý formát napriek škrtom v rozpočte!
07 | 09 | 2024 I Eka Balašková

Napriek tomu, že súčasná vláda musela znížiť rozpočet verejnoprávnej inštitúcie o 55 miliónov eur, STVR prichádza s prekvapujúcou novinkou. Nový manažment sa rozhodol investovať do ambiciózneho formátu, ktorý pôvodne nebol v pláne, informuje portál Mediaboom.sk.

Sieň slávy: Noblesa, nostalgia a emócie

STVR predstavuje novú reláciu "Sieň slávy", ktorá sľubuje noblesu, nostalgiu, krásu a slávu. Moderátorom tohto programu plného emócií, zábavy a hudby bude obľúbený herec Vladimír Kobielsky.

"V každej epizóde privítame jednu významnú osobnosť slovenského spoločenského života," uvádza STVR. Medzi očakávanými hosťami sa spomínajú mená ako Zdena Studenková, Matej Tóth, Peter Dvorský či Božidara Turzonovová.

Unikátny koncept a hudobný zážitok

Šou bude vysielaná každý štvrtok na Jednotke v hlavnom vysielacom čase. Diváci sa môžu tešiť na originálny koncept, kde si známa osobnosť pozve štyroch hostí, ktorí zohrali dôležitú úlohu v jej živote.

Hudobný zážitok zabezpečí obľúbená vokálna kapela Fragile v spojení s komorným symfonickým orchestrom. Dokonca aj moderátor Vladimír Kobielsky zaspieva originálnu skladbu pri uvedení osobnosti do televíznej Siene slávy.

Pozitívny vývoj napriek obavám

Hoci zmena RTVS na STVR vyvolala obavy o kvalitu vysielania, tento nový formát naznačuje, že inštitúcia naďalej investuje do kvalitných a ambicióznych projektov. Aj keď voľba nového riaditeľa STVR ešte len čaká, zdá sa, že obavy z poklesu kvality vysielania boli predčasné.

STVR tak dokazuje, že aj napriek rozpočtovým obmedzeniam dokáže prinášať divákom atraktívny a kvalitný obsah, ktorý vzdáva hold významným osobnostiam slovenského kultúrneho a spoločenského života.

Logická výzva na sobotu: Zvládnete ju do 30 sekúnd?
My v redakcii milujeme hlavolamy. Jeden taký sa k nám do redakcie dostal aj teraz a tak ho posúvame aj vám, našim čitateľom. Mnohí ľudia v dospelosti milujú hlavolamy, no ako deti v škole priam neznášali slovné úlohy, pritom práve to je jeden z... Čítať ďalej
07 | 09 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik