Hlas ľudu: SÚRNE! Hľadá sa exorcista, čo vyženie diabla z posadnutých čiernych duší
07 | 09 | 2024 I Mária Škultétyová

Rozprávanie do duše nepomáha a upaľovanie na hranici je vylúčené. Ale je tu strach. Strach z toho,  že všetci, čo sú Ficom  posadnutí,  sa nenávisťou k nemu zadusia. Nie, tu nejde o fazuľky, tu de o vážny problém. O hromadnú záchranu postihnutých. Po vyčerpaní dostupných možností ostáva už len posledná nádej. EXORCISTA.

PORAZIŤ FICA

To je jediný a hlavný cieľ opozície. Už vám to aj umelá inteligencia vyartikuluje. Dokonca lepšie ako Miško. Ten to  toľkokrát verklikuje, že to vie už naspamäť. Len tá intonácia! Celá reč potom vyzerá  ako mekotanie hladnej kozy. Ale Miško  robí aj iné veci. Posilňuje, vyberá šušne a priberá posilu. Lebo Fico.

Veru tak, Miško posilňuje

Chodí do fitka, naberá silu,  priberá nové členské posily  a vyberá šušne.  Poznáte ten „rozkošný “ Miškov obrázok s prštekom v nose. Iste  viete,  že s upchatým nosom sa ťažko dýcha. Na bitku s takým bojovníkom, ako je Róbert Fico, by ten „nadupaný silák“ so šušníkmi v nose s dychom nestačil. A trúfam si povedať, že ani so silou. VEĎ FICO UŽ AJ ZUBATÚ PORAZIL.

A to veru Miško nečakal

Nevedel, že Fico je až taký bojovník, že štyri rany prežije. Že sa vystrábi z rozstrieľaného brucha a zraneného kĺbu. Miško čakal inakší koniec, „pozitívny“, definitívny koniec nepriateľa. Ale Fico sa vrátil do života aj do vlády. Miškovi klepli zuby naprázdno. Až  do  Bánoviec to bolo počuť. A ten „dobrák“ dokonca chcel so Saskou aj vyšetrovať, kto pri atentáte pochybil. Ak v piatok počúval premiéra priamo  z miesta činu, tak by sa mal už len kajať a modliť. Lebo, ako Fico povedal, dôležitejšie než  to, kto pochybil, je, prečo to  ten dedo urobil. A v pozadí tohto ohavného činu sú tí,  čo zvolávali protesty a vykrikovali, že Fico by mal vedľa Kočnera v base hniť. Že Fica obesiť a že  má brzdiť, lebo narazí.

Miško Šimečka je nová baba Vanga

Hovorí sa, že ľudia schopní predpovedať, sa narodili so zubami alebo v nočnej košeli. To je zrejme aj Miškov prípad. Kdesi som čítala, že svojej dojke dohrýzol pri kŕmení cicíky. Neviem, možno to bol hoax, ale mohla to byť aj pravda.

Miško predpovedal, že  Fico narazí. A veď aj narazil.  Narazil na sfanatizovaného deda, ktorý strieľal. Bum-bum-bum-bum! Štyri guľky priamo na premiéra. Na predsedu vlády. To nie je len atentát na Fica, to je teroristický čin na vládu.

Pokus zbaviť sa Fica nevyšiel. Cieľ opozície zostal. PORAZIŤ FICA. A možno by stačilo aj to, čo samotný premiér povedal: DORAZIŤ FICA! Viem, že to sú hriešne slová. Ale v očiach tejto špinavej a po krvi a premiérovom skalpe bažiacej opozície je to normálne. Takýto OPOZIČNÝ HNUS sme tu ešte nemali. Neviem, čoho sa boja. Či majú za ušami, alebo im horí pod riťou. Sú posadnutí myšlienkou poraziť Fica. Isté je, že bažia po moci. Ale prečo za každú cenu?

A znova to isté, poraziť Fica

To je aj túžba malého obuvníka zo Sasky. Rovnako to povedal na odchode aj Braniho bývalý šéf a tuším že aj svokor Sulík. Len Igor s nimi nekričí. Ten už je celý na hlavu. Pletie dve na tri. O sebe, Edovi, o Sulíkovi, ako vydláždil cestu mafii. A kresťania zas majú robotu s Holečkovou. Akosi príliš sa baba angažuje vo veci pomôcť Šimečkovi . Pri toľkej snahe stala do hovna a zasmradila celé KDH. Doteraz to tam smrdí.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Miško netýral mačiatka, ani žabám nožičky netrhal, neberte mu kreslo
Ani kýbliky deťom na piesku nebral, hrady a tortičky im nebúral. Ani Aničku v škôlke za vrkoče neťahal. Ani na susedove čerešne nechodil. Nenaučil sa loziť po stromoch. Dokonca ani vo vláde nebol. Ani nekradol. Tak prečo mu ho beriete? A toto... Čítať ďalej
06 | 09 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik