Simečkovci majú nový front - zúfalo pália po Gašparovi
07 | 09 | 2024 I Ivan Brožík

Riaditeľ SIS Pavol Gašpar má podľa Progresívneho Slovenska "okamžite predložiť dôkazy, že svoju funkciu nezneužíva." V opačnom prípade budú žiadať jeho odvolanie. Tento totálno právno-demokratický paškvil najnovšie vypustil cez sociálnu sieť mozgový trust progresívcov. Bez ohľadu na to, že v demokratickom štáte sa nedokazuje nevina, ale naopak, musí sa dokázať vina.

Zúfalosť nad zúfalosť a trápnosť nad trápnosť. Namiesto toho, aby PS niečo Pavlovi Gašparovi aj relevantne dokázalo, žiada, aby sa on sám vyviňoval z ich výmyslov. 

Prvé tvrdenie

PS tvrdí, že "vo vlastnostiach dokumentu ukazuje meno konkrétneho používateľa, nie vlastníka licencie." Nech si každý, kto používa počítač a občas ho spístupní iným na používanie, urobí vlastný pokus.

Druhé tvrdenie

"Poskytuje riaditeľ SIS aj ďalšie nepeňažné plnenia poslancom koalície? Zdieľa s otcom spoločný e-mail či úložisko dokumentov?" To sú rečnícke otázky, do ktorých nikoho nič. Ani PS, ktoré ich verejne nastoľuje. Či osoba poskytne počítač na prácu inej osobe, nie je ani trestné, ani prečin, je to úplne bežné a normálne. "A vôbec, čo je to za hlúposť, že by takéto dokumenty vznikali na súkromných počítačoch a rodinných licenciách?" Doplňuje zo zúfalstva PS svoje "obvinenia." A prečo nie? Je to zákonom zakázané?

Tretie tvrdenie

Ukážka "investigatívnej" práce progresívcov: "Pozreli sme sa aj na iné dokumenty, ktoré T. Gašpar predkladal do NR SR. Konkrétne ide napr. o čísla tlače 106, 293 alebo 364. (viď screenshoty v komentároch). Ak by platilo, čo dnes hovorí, aj tu by sme vo vlastnostiach videli jeho syna." Choré, bežný človek dnes pracuje na viacerých počítačoch a nemusia byť iba služobné.

Záver z pohľadu PS

"Poslanec Gašpar sa už vo svojich výhovorkách zamotáva. Táto situácia je tak absurdná a nebezpečná, že jeho syn, šéf SIS Pavol Gašpar po nej nemôže zostať na svojom mieste."

Absurdita diktátorského videnia politiky

"Vyzývame ho, aby okamžite predložil dôkazy, že svoju funkciu nezneužíva. V opačnom prípade žiadame o jeho odvolanie." Končí Progresívne Slovensko totálnym nezmyslom svojs tatus.Tu nech si každý právne gramotný spraví názor sám.

Sobotný Matovičov žalm o - ako inak - o mafii
"Mafia maká na plné obrátky." Ako inak. Igor Matovič má zas hlavu v smútku. A aj pochváliť sa trošku musel, keď už jeho nikto. V statuse na sociálnej sieti vynadal opozícii, menovite Sulíkovi, vynadal koalícii a pochválil seba a Eda... Čítať ďalej
07 | 09 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik