Hlas ľudu: Miško netýral mačiatka, ani žabám nožičky netrhal, neberte mu kreslo
06 | 09 | 2024 I Mária Škultétyová

Ani kýbliky deťom na piesku nebral, hrady a tortičky im nebúral. Ani Aničku v škôlke  za vrkoče neťahal. Ani na susedove čerešne nechodil. Nenaučil sa loziť po stromoch. Dokonca ani vo vláde nebol. Ani nekradol. Tak prečo mu ho beriete?

A toto ufňukané chlapča, priatelia, chce byť naším premiérom

Pánboh nás ochraňuj od všetkého zlého! Aj od Miška Šimečku!  Čím sme si to zaslúžili, aby sme miesto skutočného štátnika mali na čele akurát jeho? Pravdu má Róbert Fico. On nie je ani gauner, ani džentlmen. Miško  je len jeden neschopný panáčik, komixová postavička. Veď on sa nevie sám ani obhájiť, ako by chránil štátne záujmy?

Vieš čo, Šimi?!  Ani my sme netýrali mačiatka, my sme ani štátnu kravu nececali

A nech! Čože! Bude po jeho. On  nikomu nepustí stoličku podpredsedu parlamentu. Môže sa Fico mstiť, môže sa aj o zem hodiť! Jeho odvolávaním len zahmlieva svoju neschopnosť vládnuť. On - Miško Šimečka -  je predseda najsilnejšej opozičnej strany. Stolička patrí jemu, a basta! Opozičnú robotu si robí dobre. Rozvracia štát, aby vyvolal občianske nepokoje a nové voľby.

Hlas ľudu: Zajtra prídu ministri v kroji a premiér aj s valaškou
Že je to blbosť? Tak potom nepoznáte Šimkovičovú a Plochozemca. Títo dvaja si povedali, že keď sa v Markíze obliekajú do čierneho, tak prečo by ministri nemohli chodiť do práce v kroji. Lebo ministri sú ministri, mali by nosiť kroje.... Čítať ďalej
05 | 09 | 2024 | Mária Škultétyová

Že rozvraciaš štát, to je pravda, Miško

Neviem, či aj v tých bombách na školách nemáš ty prsty. Ono sa to podobá na vašu zákernú robotu. Atentát ti tak celkom nevyšiel, treba ísť ďalej. Ale nezahováraj!  Argumenty na obhajobu ti chýbajú. Že celá tvoja  podarená rodinka „na troch frontoch“ dojila štátnu kravu, o tom nikto nepochybuje. Aj o protestoch proti tým, čo ti cecky spred huby zobrali, všetci vieme.

Kde nestačia slzy a nie sú argumenty, treba hľadať pomoc

Samozrejme, že medzi svojimi. A keď sa vedľa Miška na tlačovke postaví policajný a popletený smieško, celé je to smiešne. Slabého advokáta si Miško prizval. A tak miesto obhajoby počúvame Spišiakove kecy, ako polícia nič nerobí, že ktosi nám tu ohrozuje deti a siska ide odpočúvať opozíciu a Eštokove kamery na školách  budú prd platné. Len  staré známe bla- bla- bla, ktoré je dobré akurát na  rozvracanie republiky, polarizovanie spoločnosti  a burcovanie vášní. Ako celé PS.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Mariška Kolíková - Gröhlingova gorila?
Niekedy si myslím, že je zbytočné, aby sa na tlačovke pretŕčali traja politici. To Saska má taký sprostý zvyk. Aj keď to, čo ponúkajú, by zvládol jeden, oni nie, oni tam napochodujú traja. Ja to považujem za mrhanie pracovnými silami. Aj v... Čítať ďalej
04 | 09 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik