ODPADNETE" Sulíkov syn Filip jasne a stručne k transľuďom: Žiadne hormóny, chémia a nakoniec odrezať "ko..t"!
05 | 09 | 2024 I Gabriela Fedičová

Filip Sulík, influencer a syn Richarda Sulíka ma názor na transexuálov, ktorý aj jasne a stručne vyjadril. Podľa Filipa Sulíka potrebujú transľudia psychológov a psychiatrov a nie hormóny a chémiu a nakoniec odrezať ko..t.

Transexuálna modelka Liberty Blake Simon nedávno v podcaste Teplá vlna obhajovala hormonálu terapiu maloletých požadujúcich zmenu svojho pohlavia. Práve na toto reagoval Filip Sulík.

Podľa Sulíka mladšieho, transľudia naozaj potrebujú pomoc.“Potrebujú psychologickú a psychiatrickú pomoc, ale nie určite si odrezať ko*** a pchať do seba kilá chémie. A Liberty, aj tí dvaja, čo tam sedia, týmto chorým ľuďom povedia, že áno, urob to, čo ti radí tvoja chorá myseľ,” uviedol Filip Sulík podcast LGBT aktivistov s názvom Teplá vlna.

 “Ja ich ani neobviňujem, rovnako ako ani anorektičky za to, že im je zle, že sa nemajú dobre vo svojom tele. Obviňujem tých ľudí, ktorí im povedia, že áno, musíš ešte viac schudnúť a musíš schudnúť tak, aby si sa cítila dobre. Toto anorektičkám však nehovoríme! Povieme im, že chápeme, že sa majú zle, ale potrebujeme ich naučiť prijať svoje telo a aby začali papať. Prečo neaplikujeme rovnakú vec na transky, na tých chorých chudákov?”

“Všetky tie príbehy o tom, že už ako malí vedeli, že sú dievčatká… To sú také pi*oviny! Každé decko robí pi***iny. Deti nevedia nič o svete, skúšajú rôzne veci, deti veria, že Ježiško nosí darčeky a Mikuláš chodí cez komín… Ty chceš, aby decko, čo verí v také bizarné veci, rozhodovalo o hormónoch, ktoré bude užívať a operácii, ktorú podstúpi? Táto osôbka netuší, čo je realita,” dodal Filip “Fiki” Sulík.

Filip Sulík je vytočený aj z toho, keď aktivisti hovoria o tom, ako transľuďom prekážajú nepríjemné otázky napríklad u lekára. Takže tvrdí, že každé decko, čo si tam sadne, do tej zmenárne pohlavia, vôbec je neslušné sa ho pýtať, či si chce naozaj odrezať ko***? 

"Takže dôjde 6-ročné dieťa, že chce hormóny a doktor sa podľa teba ani nemôže spýtať kontrolné otázky, aby overil, či tie hormóny potrebuje? Teraz je to tak, že predtým, ako ti dajú hormóny, ktoré ti zničia celý život, tak lekári chcú po tebe jedinú vec. Skús rok žiť ako opačné pohlavie, či je to naozaj to, čo chceš. Liberty a tí dvaja s tým majú problém. Oni sú za to, aby každé decko, čo si tam sadne, aby mu hneď lekár natlačil hormóny, ktoré mu zničia telo na celý život!”

“Jasné, že tie deti to urobia, pretože ich nezaujíma, čo bude o pár rokov. Hlavne, že už nebudú šikanované. A keď budú roky žrať hormóny a dokaličia si telo tak, že už nebudú ani ženou, ani chlapom, čo už potom? Tak už tú cestu musia dokončiť. Ale množstvo detí, keby nedostali túto možnosť v takom nízkom veku, keď sa trápia, by sa na to v dospelosti vykašľali. A ty dáš tým zúfalým detičkám možnosť rozhodovať o veciach, ktoré už nikdy nemôžu zobrať späť,” kritizoval LGBT aktivistov syn bývalého predsedu SaS.

Polícia rieši náhodný výstrel partnera Zuzany Čaputovej
Polícia rieši náhodný výstrel zo zbrane, ku ktorému došlo v noci na štvrtok na Skalickej ulici v Bratislave. Pre TASR to potvrdil hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff. K incidentu sa na sociálnej sieti priznal partner bývalej... Čítať ďalej
05 | 09 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik