Ľuboš Blaha o "jednej dúhovej dáme v radoch KDH"
05 | 09 | 2024 I Ivan Brožík

Dni Ľuboša Blahu sú dosť turbulentnmé. Každý deň ho niekto alebo niečo dvíha "zo stoličky". Najnovšie to sú vyjadrenia poslankyne KDH Martiny Holečkovej, nad ktorými by sa malo zamysliečť samotné KDH.

"Poslankyňa Holečková z KDH by sa mala okamžite vzdať svojho mandátu. Nič nemoralnejšie v politike som ešte nevidel a Šimečka sa fakt, že snaží." Začína svoj status na sociálnej sieti europoslanec.

Kritika aj za takúto cenu?

"Holečková (podľa Blahu - pozn. red. HD) kritizovala premiéra Roberta Fica za to, že Smer pomohol pánovi s telesným postihnutím a zamestnal ho ako vrátnika v našej krajskej kancelárii v Prešove. Dobre tohto pána poznám, viackrát som sa s ním rozprával, chýbajú mu obe nohy, no napriek tomu je to športovec a má v sebe úžasné množstvo energie. 

Au, to zabolí!

Komentár Ľuboša Blahu k faktu: "Áno, takýmto ľuďom treba pomáhať. Ale nie podľa KDH - farizeji na čele s Holečkovou za to Smer kritizujú. Ako posledné hyeny. A spájajú to so Šimečkovou kauzou vyciciavania štátnych dotácií cez rodinný klan."

Trefné otázky 

"Kde sa podela kresťanská viera a láska k blížnemu? Kde sa podela solidarita so slabšími? Čo to stvárate, pani Holečková? Vyzývam predsedu KDH Majerského, aby bezodkladne vylúčil zo strany poslankyňu, ktorá robí KDH takúto strašnú hanbu. Útočiť na telesne postihnutých?" Rozhorčuje sa Ľuboš Blaha. a dodáva, že "predtým Holečková propagovala SME a Denník N a ďalšie liberálne médiá. Jej názory sú na nerozoznanie od PS. Madam Dúha." 

Vraj Kaník v sukni

"Ale že zájde až tak ďaleko, aby kopala do tých najslabších. Úplný Kaník v sukni. Si to skúste žiť bez nôh, vážená a potom si otvárajte ústa." píše v statuse na sociálnej seti Ľuboš Blaha. 

SULÍK BALÍ KUFRE!
Richard Sulík, dlhoročný líder strany Sloboda a Solidarita (SaS), sa rozhodol vzdať poslaneckého mandátu v Národnej rade SR. Toto prekvapivé rozhodnutie oznámil súčasný predseda SaS Branislav Gröhling na tlačovej konferencii. Sulík si však, zdá sa,... Čítať ďalej
04 | 09 | 2024 | Bari Zajačková/ TASR

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik