Kde inde mohol skončiť Blaha, ako v Stalingrade...?
06 | 09 | 2024 I Eka Balaskova

Ľuboš Blaha (Smer-SSD) je jedným z verejných činiteľov, ktorý medzi prvými pochopili, aká dôležitá je komunikácia s voličom. Na tento účel roky využíva sociálne siete a nie je tomu inak ani po tom, ako bol v júni zvolený za poslanca Európskeho parlamentu. Najnovšie, aj sám pobavený, priniesol správu z Bruselu, kde s kolegami Juditou Laššákovou a Erikom Kaliňákom absolvovali niekoľko zasadnutí výborov. "TOTO JE BRUSEL...," informuje Ľuboš Blaha.

Nie je Stalingrad, ako Stalingrad

„Neuveríte, kde som si našiel ubytko. Úplne náhodou som skončil v štvrti Stalingrad - kde inde by mohol Blaha skončiť? Najskôr ma premkla veľká hrdosť, že som v Stalingrade, až kým ma taxikár nevaroval, že si mám dávať pozor, lebo je to mimoriadne nebezpečná štvrť. Vystúpim z auta a naokolo samý prisťahovalec, mladí moslimskí dobráci v kapucniach, temné pohľady a tak. Nuž, nie je Stalingrad ako Stalingrad. Ale toto je Brusel. A celkovo Západ. Ani sa nenazdáte a skončíte v No-Go zóne,“ popisuje Blaha svoje prvé dotyky s bruselskou realitou.

 

SULÍK BALÍ KUFRE!
Richard Sulík, dlhoročný líder strany Sloboda a Solidarita (SaS), sa rozhodol vzdať poslaneckého mandátu v Národnej rade SR. Toto prekvapivé rozhodnutie oznámil súčasný predseda SaS Branislav Gröhling na tlačovej konferencii. Sulík si však, zdá sa,... Čítať ďalej
04 | 09 | 2024 | Bari Zajačková/ TASR

Vraj bude horšie

„Toto na Slovensku jednoducho nechceme. Buďme radi, že takéto štvrte v našich mestách nemáme a že stále môžeme žiť ako-tak bezpečne. Bez multikulturálneho obohatenia. V Nemecku pred pár dňami sýrsky migrant spáchal odporný teroristický čin. Iní džihádisti plánovali útok vo Viedni počas koncertu nejakej slávnej speváčky. Je to všade a bude horšie,“ obáva sa europoslanec.

Časť západu dostáva rozum

„Šialení bruselskí slniečkari ďalej pretláčajú migráciu a multikulturalizmus. Našťastie, už aj niektorí západní ľavičiari dostávajú rozum. Líderka švédskych sociálnych demokratov hovorí jasne - "voľná migrácia nemá nič spoločné s ľavicou". Dobré ráno, stará mama. Hovoríme to už roky. Pochopila to aj dánska ľavicová premiérka. A aj naši spojenci v Európskom parlamente z nemeckej Aliancie Sahry Wagenknechtovej (BSW) tvrdo kritizujú migráciu,“ vyratúva Blaha tých, ktorí pochopili

Konzervatívna ľavica rastie

„Aj vďaka tomu nemeckí konzervatívni ľavičiari z BSW dosiahli obrovský úspech v krajských voľbách vo východnom Nemecku - v Durínsku takmer 16 percent, v Sasku takmer 12 percent. Gratulujem, konzervatívna ľavica rastie! Slniečkarska SPD ledva preliezla do krajských parlamentov. My sme vás varovali, súdruhovia, keď sme bojovali proti migračným kvótam. Skončíte na smetisku dejín. A dobre vám tak. Ľudia nechcú migráciu, vojnu ani progresívny extrém. Chcú, aby sa ľavica starala o bežných pracujúcich ľudí, o bezpečnosť našich rodín, o sociálny štát, o mier,“ pripomína europoslanec.

Hlas ľudu: Tanec Šimečkovej frajerky, alebo tanec svätého Víta?
Ako vyzerá tanec Sone Ferienčíkovej, Miškovej frajerky, tanečnice svetového formátu, to už sme videli na viacerých videách. Niektorí mali možno „to šťastie“ vidieť ho aj naživo. To, čo som videla vo videu dnes, mi tanec ani náhodou nepripomína. Iba... Čítať ďalej
04 | 09 | 2024 | Mária Škultétyová

Nuda nehrozí ani na Slovensku

Ľubošovi Blahovi neušlo ani dianie na Slovensku – aj on registruje po sieťach sa šíriace video partnerky Michala Šimečku, „...ako so sebou Šimečkova partnerka drncá ako splašená zbíjačka - za toto dostávala státisíce od štátu“.

„Sulík odchádza z parlamentu. Rozvrátil štát, vypil Dubaj, spotreboval všetok kolagén na Slovensku - a tak šup ho na haciendu do Austrálie,“ vyratúva ďalej Blaha Tým však nekončí.

„A ukázalo sa, že Naď má prichystanú kompromitačnú špinu na politikov PS, ale nechcú ju zverejniť . Toto sú tí veľkí demokratickí hrdinovia - vedia, že PS sú špinavci, ale kryjú si navzájom svoje zločiny. Hnus,“ uzatvára Blaha s tým, že stačí pár dní v Bruseli (alebo Stalingrade?) a Slovensko budete milovať viac, než kedykoľvek doteraz.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik