VÝZVA PRE ŠIMEČKU - ODSTÚPTE! (VIDEO)
03 | 09 | 2024 I Gabriela Fedičová

Dávame vám do pozornosti výzvu predsedu strany HLAS - sociálna demokracia Matúša Šutaja Eštoka VÝZVA PRE ŠIMEČKU - ODSTÚPTE!

Každý deň pribúdajú nové informácie o tom, ako si na Slovensku žila rodina Michala Šimečku z verejných peňazí za ostatné roky, kedy bol Michal Šimečka europoslancom a neskôr poslancom Národnej rady.

Milión eur, ktoré rodina získala pri vážnych podozreniach z viacnásobného porušenia zákona z verejných peňazí za štyri roky - to je správa, ktorá nie je zlučiteľná s funkciou podpredsedu parlamentu. 

Aj preto vyzývam predsedu Progresívneho Slovenska, aby sa vzhľadom k zverejneným správam vzdal funkcie vo vedení NRSR a sám sa tak vyhol hanbe, ktorej bude čeliť pri odhaľovaní ďalších nepríjemných informácií, ktoré aktuálne priniesol audit Ministerstva spravodlivosti. Podľa neho došlo k viacerým manipuláciám súčasťou ktorých boli aj neziskovky rodiny Šimečkovcov.

Osobne si želám, aby si opozícia dokázala vybrať na post podpredsedu parlamentu osobnosť, ktorá vo verejnosti nevzbudzuje podozrenia z rodinkárstva, korupcie a klientelizmu a má na viac, než na samozvaný etalón slušnosti a spravodlivosti s menom Michal Šimečka. 

Koniec koncov veď sa čoraz viac šepká po bratislavských kaviarniach, že o osude Michala Šimečku je dávno rozhodnuté a spomína sa meno Ivana Korčoka....

VIDEO:

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik