ŠOKUJÚCE! Ľuboša Blahu napadli na Slavíne! Bol na prechádzke s deťmi
03 | 09 | 2024 I Gabriela Fedičová

Europoslanca Ľuboša Blahu napadli. Napadli ho počas prechádzky na Slavíne, kde bol so svojimi malými deťmi. Blaha na to upozornil na sociálnej sieti Telegram.

"Nenávisť slniečkarov v Bratislave sa neuveriteľne stupňuje. Schyľuje sa k ďalšiemu pokusu o vraždu - Ps-kári sú úplne utrhnutí z reťaze," napísal okrem iného.

"Koľko nenávisti v sebe musíš mať, aby si napádal rodiny s malými deťmi?" Pýta sa na sociálnej sieti Telegram Ľuboš Blaha, europoslanec za stranu SMER - SSD.

Príspevok Ľuboša Blahu preberáma v plnom znení.

Práve som sa vrátil z prechádzky s deťmi - bol som kočíkovať na Slavín. Otec, dve malé deti a bábo. 

A čo napadne priemerného PS-kára ako prvé, keď vidí šťastnú rodinku? Začne Blahovi nadávať do "sk...ných boľševikov", "špín" a podobne.

Samozrejme pred deťmi, pretože títo prázdni ľudia netušia, čo je to mať rodinu a aké je to vychovať deti. Oni vidia len seba, svoje ego a svoj biznis.

Len za dnešnú dvojhodinovú prechádzku sa našli traja primitívi, ktorí takto začali skakať. To je rekord. Zjavne sú riadne vyhecovaní. Šimečkova robota.

Moje decká sú už vytrénované a vysmiali ich. Ešte za nimi kričali posmešky. Slniečkari s hanbou utiekli. Ale tu ide o princíp. Koľko nenávisti v sebe musí mať človek, aby napádal rodinu iba pre iný názor? 

Ale toto z nich robia liberálne médiá. Nestačilo, že z Cintulu urobili vraha. Potrebujú vymyť mozgy aj ďalším - veď raz im to možno vyjde a niekoho zo Smeru sa im takto podarí zlikvidovať. Toto chcete, že?

Obete liberálneho výplachu mozgov majú veľmi podobný sociologický profil. Ak majú formálne vzdelanie, je to zväčša v inej oblasti, ako sú humanitné vedy, nevedia nič o dejinách ani filozofii. 

Vo svojom živote obvykle prečítali menej kníh, než som ja napísal. Ale keďže si raz denne preletia pár článkov z Denníka N, tak sa cítia ako intelektuálni preborníci a hneď by Einsteinovi vysvetlili aj teóriu relativity. 

V nejakej nadnárodnej korporácii robia druhotriednych poskokov, západní šéfovia si s nimi vytierajú podlahu, sú ponížení a urazení. Ale napriek tomu k svojim zahraničným bossom vzhliadajú a otrocky im slúžia. 

Svoje komplexy si vybíjajú na bežných Slovákoch. Oboria sa na predavačku v obchode, vynadajú čašníčke, povyšujú sa nad seniormi, na sieti si zahejtujú na Fica či Blahu.

V telke počuli, že Rusko je zlo a nikdy im ani nenapadlo, že by si naštudovali aj argumenty druhej strany - politiku vnímajú ako fanatici náboženstvo. Nech každý s iným názorom zhorí na hranici!

Nenávidia Slovensko a zo všetkého najviac nenávidia tých, ktorí sa za Slovensko bijú. A ktorí odmietajú diktát zo Západu. 

Priam chorobne nenávidia Smer. Fica a Blahu by najradšej zabili. A keď ich vidia, vojde do nich všetka tá ideologická zlosť, ktorú tu roky živia tie ich Smečká, Nká a Aktuality. 

Je im jedno, že je tam Blaha s rodinou. Im predsa na žiadnej rodine či deťoch nezáleží. Ani na národe. Ani na ničom - len slastný egoizmus. O tom je ten ich liberalizmus. 

Prečítajte si Ericha Fromma, keď opisoval generáciu mladých Nemcov pred druhou svetovou vojnou. Tie isté komplexy, tá istá nenávisť, ten istý nihilizmus a fanatizmus. Takto sa rodí každý fašizmus.

PS-kári v Bratislave už stratili akékoľvek zábrany. Prehrali voľby a nedokázali zastaviť premiéra Fica ani násilím. Tá zloba v nich už priamo klokotá. Čo príde ďalej? 

Na toto zlo žiadne vznešené reči o zmierení nebudú stačiť. S týmto extrémom sa musíme rázne porátať. Kým nebude tiecť ďalšia krv.

My si naše rodiny uchránime, vy progresívni fašisti, nás nezastrašíte.

Po TOMTO by mal Šimečka odstúpiť nie len z postu podpredsedu NR SR (VIDEO)
Europoslanec Erik Kaliňák (Smer-SSD) je presvedčený, že Michal Šimečka (PS), ako bývalý podpredseda EP si je vedomý toho, že je v konflikte záujmov. Problém má však aj preto, že ako politik sa vyjadruje ku veciam, v ktorých je on, respektíve niekto... Čítať ďalej
02 | 09 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik