Slepý „Chlapec Vanga“ varuje svet pred SEPTEMBROM
03 | 09 | 2024 I Gabriela Fedičová

Chlapec začal predpovedať budúcnosť ešte pred svojou terajšou popularitou. Podľa českého portálu Blesk.cz, svojim najbližším v útlom detstve popisoval svoje údajné minulé životy, rozprával mystické príbehy o svojej reinkarnácii a občas prehovoril hlasom iných ľudí.

Je svet v nebezpečenstve?

Malý jasnovidec s absolútnou presnosťou predpovedal narodenie svojho mladšieho brata a napríklad susedom vykreslil budúcnosť: „Nechýbali ani predpovede každodenného charakteru, ktoré nedali spať obyvateľom tamojšieho sídliska, kde chlapec žil. Vedel pomenovať fakty, ktoré s istotou nemal odkiaľ vedieť.“ Sasha Sulin zašiel ešte ďalej a načrtol pandémiu koronavírusu.

No jeho najnovšia mrazivá predpoveď sa dotýka celého sveta a vojny na Ukrajine. Nevidiaci chlapec ohlasuje, že svet čaká „ťažký september“. Prorokuje začiatok „šiestich dní nešťastia“ a to v prvej polovici kalendárneho mesiaca.

Zmiznú známe stavby?

„Všetci budú chodiť zachmúrení, no, nielen všetci – mnohí. Rozširovať sa bude zlá nálada. Nie všade, ale v niektorých krajinách,“ povedal Sasha Sulin. Chlapec vyslovil hrozivé slová o tom, že „všetky budovy, ktoré existujú, veľmi známe budovy, sa môžu jednoducho rozpadnúť.“ Svet bude čeliť útrapám niekoľko mesiacov a všetko to skončí koncom roka 2024. Chlapec neobišiel ani Spojené štáty, kde predpovedal víťazstvo Donalda Trumpa v prezidentských voľbách.

Chlapec Vanga sa dotkol aj vojny na Ukrajine. Tá má podľa jeho slov skončiť do konca roka 2024.

Tomáš Taraba: Nechceme, aby si Slovensko rozobrali banky (VIDEO)
V septembri sa začína nová, riadna schôdza NR SR, v ktorej už sa bude rokovať aj o rozpočte. Minister žívotného prostredia Tomáš Taraba (SNS / Život-NS) si je vedomý toho, že súčasná vláda nesie na bedrách obrovskú zodpovednosť, ku ktorej patrí aj... Čítať ďalej
03 | 09 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik