Hlas ľudu: Gröhling kradol
03 | 09 | 2024 I Mária Škultétyová

Ono sa darmo nehovorí, že zlodej kričí: chyťte zlodeja! Veru tak, panáčikovia, len kričte, udávajte jeden druhého, alebo sa dajte prichytiť priamo pri krádeži. Ako Gröhling. To je ten slušný pánko, ktorému ani vlások na hlave nemôžeme skriviť.

Aleba! Kecám!

Veď len toť nedávno som o ňom písala, že si robí z huby riť. A to slušní nerobia. Ale slušňáci ako on áno.

Tak si pripomeňme, čo to urobil. Alebo skôr, čo povedal.

„Ostro odsudzujem útok na Donalda Trumpa. S protivníkom môžeme súperiť v názoroch či riešeniach, nikdy však nemôže zvíťaziť násilie. Násilie nesmie ovládnuť našu spoločnosť a myslenie.

O to viac by si práve politici mali dávať pozor na útočnú rétoriku a vyhnúť sa nenávistným prejavom či podnecovaniu k agresivite.“

Neveríte? Prisámvačku! Povedal to  pred očami a ušami televíznych divákov. Sama som to počula.

Cigáň jeden hnusný!  Nedávno pišťal na námestí,   že vedľa Kočnera by mal dožiť v base aj Fico. Veď hovorím,  „slušňák“ je to.  „Slušňák“, čo si z huby robí riť. A najnovšie to isté. Vyhukuje, ako si po prijatí trestného zákona zlodeji a smeráci  mädlia ruky, že konečne niečo pre nás,  že môžeme beztrestne kradnúť. A ajhľa! Šuhajka zlodeja som pristihla priamo  pri krádeži.

Možno si pamätáte, ctení čitatelia, s akým návrhom vystúpil, keď vypukla hystéria o Šimečkovom odvolaní z kresla podpredsedu parlamentu. Obuvníček predniesol odvážny návrh. Všetci opozičníci  opustia stoličku predsedu či podpredsedu parlamentného výboru. Ochromia parlament, lebo bez nich to nepôjde. Neviem, či sa mládenci a devy naľakali Ficovej poznámky, že oni si budú vedieť aj bez nich poradiť. Je možné aj to,  že nechcú prísť o peniažky.  Lebo love sú love, ako Dežo hovorí.  Ukazuje sa, že Gröhlingov návrh poslancom nevonia.

A ešte čosi sa ukázalo. Že Brani tento návrh nemal z vlastnej hlavy, že ho ukradol Galkovi.

Toto bola Galkova razantná akcia.

Pred odvolávaním Kolíkovej a Šipoša z funkcií predsedov výborov prišiel Galko na ohromný nápad. Alebo, ako on hovorí, na razantnú akciu.

PS ako najsilnejšej politickej strane navrhol dohodnúť sa s celou opozíciou a oznámiť koalícii, že ak odvolá opozičného predstaviteľa z výboru, všetci opoziční predsedovia aj podpredsedovia, aj podpredseda NR SR Michal Šimečka položia funkcie. Dokázali by tak, že princípy demokracie sú pre nich dôležitejšie ako stoličky, funkcie a funkčné výhody. Predseda klubu PS Martin Dubéci verejne prisľúbil, že sa budú týmto návrhom zaoberať a zaujmú k nemu stanovisko.

A výsledok už poznáme. Kolíková so Šipošom boli odvolaní a opozícia Galkovu razantnú akciu nechala vyfučať.

Galko reaguje

Hanba takejto opozícii, ktorá si nedokáže zastať svojich opozičných kolegov a nechá so sebou poutierať dlážku. Neboli ochotní ani len pohroziť, že ak ich odvolajú aj oni opustia svoje funkcie. Požitky, stoličky a funkcie sú im prednejšie ako súdržnosť a boj za demokraciu.

Fejková opozícia, fejkové princípy.

To bolo vtedy.

Teraz tu máme dôkaz o tom, že  Gröhling je zlodej. Ukradol diplomovku a kradne aj nápady. Pritom prstom ukazuje na druhých. Zlodej a ešte aj farizej! Fuj, Brani!  Choď sa hanbiť do kúta a už sa nepretŕčaj ľuďom pred očami.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Aj potkan Galko? Ešte Pročko a Matovič je kaput
No zbohom! Potkani utekajú z Lode bláznov. Nesprávnym riadením lodička narazila. Prerazila dno. Tečie do kajuty. Kapitán narieka. Vylieva potoky sĺz. Cíti, že koniec je blízko. Potkani sa zachraňujú útekom. Po Tankóvi sa chystá aj Trtko... Čítať ďalej
02 | 09 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik