AKTUÁLNE: DOPRAVNÉ OBMEDZENIE NA DIAĽNICI D1 ( SPRÁVU AKTUALIZUJEME)
02 | 09 | 2024 I Bari Zajačková/ tasr

Časť úseku diaľnice D1 v smere z Bratislavy do Trnavy je uzavretá. Policajti na mieste dokumentujú nehodu osobného auta a kamióna, ku ktorej došlo na 37. kilometri diaľnice. Jedna osoba utrpela vážne zranenia. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Vodičom polícia odporúča využiť alternatívnu trasu.

  "Bratislavskí dopravní policajti aktuálne vykonávajú potrebné úkony v súvislosti s dokumentovaním, ako aj odstraňovaním následkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo na diaľnici D1 v úseku 37. kilometra v smere z Bratislavy do Trnavy," priblížil Szeiff.
        

Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k zrážke osobného motorového vozidla a nákladného motorového vozidla, pri ktorej utrpela jedna osoba vážne zranenia.
       

Zelená vlna STVR informuje, že k nehode došlo na D1 pred odpočívadlom Čataj smerom z Bratislavy. "Polícia odkláňa premávku exitom Senec-východ, obchádzka vedie po ceste I/61, napojiť na diaľnicu sa môžete pri Voderadoch," píše Zelená vlna STVR.


 

STOP ŠIKANE! Polícia sa zameriava na pozitívnu atmosféru v školách
Polícia pri príležitosti začiatku nového školského roka upozorňuje na bezpečnosť a pozitívnu klímu na školách. Ide podľa nej o dôležitý aspekt a základ všetkých vzťahov, ktoré sa v priebehu výchovno-vzdelávacieho procesu vytvárajú. Poukázala na to,... Čítať ďalej
02 | 09 | 2024 | Bari Zajačková/ tasr

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik