Brani “Ňuňuš” Gröhling
01 | 09 | 2024 I Ivan Brožík

"Ak chceme poraziť Fica, musíme používať tie isté zbrane. Nemôžeme sa správať ako korektní ňuňuškovia", vyhlásil nedávno predseda SaS Gröhling. Výrok zaujal aj Mariana Greksu.

Adresoval na socálnej sieti lídrovi liberálov tento odkaz: "Tak sa už konečne začni správať ako nekorektný ňuňuško, pán predseda SaS - Brani “Ňuňuš” Gröhling."

Vajatajúca SaS

Po zmene vedenia, keď po Richardovi Sulíkovi nastúpil na jeho post práve Gröhling, SaS akoby sa stratila. Možno aj vovnútri sníva o akomsi pravicovom bloku,  ale programovo je úplne vyprázdnená. Gröhling sa zjavne pri formulácii pozoruhodného výroku inšpiroval Šimečkom, ktorý nestrácal čas varovaním pred nejakou nekorektnosťou Progresívcov a rovno prešiel k organizovanému rozvratu.

S ňuňuškovaním je teda koniec

Pochopil to aj vodca SaS. Teraz zostáva iba čakať, ako táto svojrázna politická činnosť bude v praxi vyzerať v jej Gröhlingom avizovanej " nekorektnej podobe.

Romana Tabaková: Nastal čas posilniť to ženské vo mne (VIDEO)
Do Národnej rady SR ju občania poslali cez kandidátku OĽaNO. Z klubu bola po hlasovaní o osude Roberta Fica „odídená“ – nezahlasovala za jeho vydanie na stíhanie. Neskôr odišla aj z klubu Sme rodina – nevedela sa stotožniť s klamstvami, ktoré... Čítať ďalej
01 | 09 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik