Hlas ľudu: Vieš, Igor, človeku dobre padne, keď ťa vidí plačkať
31 | 08 | 2024 I Mária Škultétyová

Vieš, Igor, človeku dobre padne, keď ťa vidí plačkať. Keď si bol chvíľu na koni a potom vedľa koňa, robil si, čo sa ti zachcelo. Všade si mal svojich ľudí. Mal si svojho Naďa, Eda, aj Krúpu si mal. Zradili ťa, fešáci, keď sa ti prestalo dariť. A ty si zas opäť využil svoj obľúbený podvod. Oklamal si osadníkov a s ich hlasmi si sa dostal do parlamentu.

Demokrati aj lídra za babu vymenili a bolo im to prd platné. Pošramotenú povesť Oľano si niesli so sebou. Len Ondrejko to podľa teba dobre zobchodoval u Riška Povaľača. Ale nesmúť veľmi. Nechaj si vo svojom jedovatom srdci aj kúsok miesta na radosť. Raduj sa! Aj Povaľači padajú. Ani výmena nepomohla. Čo Rišo načal, malý obuvník dokončí. Šíria sa také reči, že ten už Sasku nadobro pochová. Možno to je trest za to, že ťa najskôr z vlády a potom aj z opozície vysánkovali. Nikto ťa nechce.  No zdá sa, že ani ich. Percentá im padajú. Ktovie, možno keby Verona k nim prebehla,  pomohla by im. Ak by chcela odísť ako Tankó, nebráň jej.

Zle je s tebou, Igor, ej veru zle! Boli to sladké časy, keď si bol Vantajm Nextajm!

Bolo ti hola hej, keď si rozkazoval vetru a dažďu. Bolo ti sveta žiť, keď si mal Lipšica, Mikulca. Bol si na svojom Olympe, bol si bohom. Zatváral si nepohodlné médiá, dal si zavrieť straníckych nepriateľov za tlačovky. Nepodarilo sa vám  našiť na nich korupciu. Zatváral si ľudí do karantény, v treskúcej zime si ich vyháňal, len aby si dali špárať v nose. Nedovolil si im ani na cestu vyjsť bez vakcíny a modrého zdrapu. Lebo vakcína je život! Koľko tých zbytočných úmrtí máš na svedomí? Koľkým si zobral život? Ľudia nezabudli. Padla tvoja hviezda. Už teraz len šúchaj nožičkami a čakaj. Nie, NAKA nepríde. NAKA odchádza do minulosti. Veď aj ty sa tam podľa  všetkého chystáš. Aj špeciálny prokurátor je tam. Tvoj Lipšic. Ten Lipšic, ktorého ste stvorili  obídením zákonov, len aby ste mali likvidátora Smeru.

Ale preto nemusíš plačkať. Lipšica a tvoje komando nahradili šimečkovci

A, áno, aj médiá, ktoré si si chcel kúpiť. Neviem za čo to robia, ale Progresívnemu Slovensku a Mišovi hladkajú aj riť a do Fica kopú tak, ako si ty kopal. Šimpanz by ho najradšej poslal do dôchodku. Aj sa ho chceli zbaviť, ale ten dedo nemal presnú mušku. Lekári a premiérova kondička a chuť žiť urobili zázrak. Či už sa ti páči, alebo nie, Fico je naším premiérom. A ty už len rob to, čo som ti poradila.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Nová obchodná vojna na obzore! Peking vs. zvyšok sveta
Čínsky prezident Si Ťin-pching rozohral nebezpečnú hru. Jeho plán na oživenie čínskej ekonomiky prostredníctvom masívnych investícií do výroby a následného vývozu prebytkov môže vyvolať novú globálnu obchodnú vojnu. Svetové firmy sa už teraz trasú... Čítať ďalej
31 | 08 | 2024 | Bari Zajačková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik