Smečujeme problémy: HLAS-SD pozýva na volejbal a diskusie
29 | 08 | 2024 I Bari Zajačková

Strana HLAS-SD dokazuje, že politika sa nerobí len v parlamente, ale aj priamo medzi občanmi. Tento víkend sa jej členovia vydávajú do ulíc slovenských miest a dedín, aby načúvali hlasu ľudu a diskutovali o reálnych problémoch krajiny.

Športom k politickému dialógu

Vrcholom víkendových aktivít bude volejbalový turnaj v malebnej obci Látky, ktorý sa uskutoční v piatok 30. augusta od 9:30. "Pozývame všetkých občanov, aby si s nami prišli zašportovať a otvorene porozprávať o tom, čo ich trápi," hovorí predseda strany Matúš Šutaj Eštok. "Veríme, že neformálne prostredie umožní ľuďom hovoriť priamo a bez zábran."

Demokracia v plnej sile

Šutaj Eštok sa ostro ohradil voči tvrdeniam opozície o ohrození demokracie na Slovensku. "Realita je úplne iná, ako ju maľujú opoziční politici a niektoré médiá," zdôrazňuje. "Prieskumy jasne ukazujú, že vláda má stále silnú podporu. HLAS-SD dokonca v preferenciách rastie. To je najlepší dôkaz, že demokracia na Slovensku nielen žije, ale aj prosperuje."

Činy hovoria hlasnejšie ako slová

HLAS-SD sa podľa slov svojho predsedu zameriava na reálne problémy a ich riešenia. "Nepotrebujeme stavať vzdušné zámky. Naša strana je hrdá na to, že je súčasťou vlády, ktorá plní svoje sľuby," uviedol Šutaj Eštok. "Sústredíme sa na skutočné výzvy, ktorým naša krajina čelí, a prinášame konkrétne riešenia."

Politika blízko k ľuďom

Stretnutia s občanmi v regiónoch sú pre HLAS-SD kľúčové. Nejde len o prezentáciu plánov strany, ale predovšetkým o načúvanie potrebám a obavám bežných ľudí. "Len keď poznáme skutočné problémy ľudí, môžeme robiť politiku, ktorá im reálne pomáha," dodáva Šutaj Eštok.

Volejbalový turnaj v Látkach tak bude nielen športovým podujatím, ale aj príležitosťou na otvorenú diskusiu o budúcnosti Slovenska. HLAS-SD pozýva všetkých občanov, aby prišli, zahrali si a podelili sa o svoje názory. "Len spoločne môžeme budovať lepšie Slovensko pre všetkých," uzatvára predseda strany.

Ministerstvo vnútra štedro odmení verných policajtov! Milióny pôjdu aj do nových technológií!
Príslušníci bezpečnostných zložiek sa môžu tešiť na nové finančné benefity. Vláda v stredu odobrila návrh, ktorý má pomôcť stabilizovať personálnu situáciu v tomto sektore. Ide o reakciu na dlhodobý problém s odlivom skúsených pracovníkov a... Čítať ďalej
28 | 08 | 2024 | Bari Zajačková/ tasr

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik