Slováci zdolali Rakúsko. Konšpirátori z Denníka N sa však NETEŠIA!
29 | 08 | 2024 I Ivan Mihale

Slováci vyhrali nad Rakúskom aj s pomocou hráčov KHL! Šatan sa rozhodol správne, Denník N vylieva kýble špiny! Veď predsa to by bolo také neslovenské, ak by Slováci držali spolu, že?

Slovenskí hokejisti uspeli vo svojom prvom zápase na finálovom kvalifikačnom turnaji o ZOH 2026. Súpera z Rakúska zdolali 2:1. Vo svojom druhom stretnutí nastúpia v piatok o 18.00 proti Maďarsku a turnaj uzavrú v nedeľu tiež o 18.00 proti Kazachstanu. Stalo sa však niečo, čo "nikto" nečakal, ale všetci v to dúfali. Hráči z KHL výrazne pomohli v tomto náročnom dueli.

Šatanovo správne rozhodnutie!

Sme radi, že Mirovi Šatanovi a jeho tímu sa postupne darí reštartovať hokejové hnutie. V tíme trénera Craiga Ramsayho na finálový turnaj o postup na zimné olympijské hry 2026 totiž figurujú aj hokejisti pôsobiaci v KHL. Dres Slovenska si v Bratislave v zápase proti Rakúsku obliekli aj Martin Gernát, Mário Grman i Adam Liška. A práve prvý menovaný strelil úvodný a nesmierne dôležitý gól v dnešnom zápase proti Rakúsku. Je potrebné doplniť, že ten kto sledoval tento zápas musí uznať, že trio hráčov z ruskej KHL výrazne dopomohlo, k tomuto cennému víťazstvu.

Dezinformačný Denník N začal vylievať kýble špiny

"S vojnou neotravujte, tu sme pri hokeji. Ako to vyzeralo na štadióne, keď za Slovensko nastúpili hráči z KHL," znie provokačný titulok z dezinformačného Denníka N. A zrejme nebude treba viac citovať, iba to, že hneď v úvode použil autor konšpiračné vety:  "Téma štartu hráčov v KHL v reprezentácii polarizuje verejnosť. Veľa ľudí ich návrat do mužstva privítalo, ďalší hovoria, že takýto tím budú bojkotovať. Obe skupiny sa často sporia na sociálnych sieťach, aj pod príspevkami Slovenského zväzu ľadového hokeja.Budú ľudia podporujúci Ukrajinu pískať, keď budú mať puk hráči z KHL, tak ako nemeckí futbaloví fanúšikovia pískali na Eure pri každom dotyku španielskeho obrancu Marca Cucurellu?" Pýta sa borec z Denníka N

Pravda je taká, že Šatan potešil väčšinu slovenskej spoločnosti

„Vy hovoríte svoj názor, ale v spoločnosti sú aj iné názory, ktoré treba rešpektovať. Sú iné názory, ktoré možno neboli uspokojené v minulosti. Teraz nebude možno uspokojená iná skupina. My nechceme byť na jednej ani na druhej strane. Sme neutrálni, riešime len športovú otázku a chceme sa spojiť pre dosiahnutie cieľa,“ povedal na nedávnej tlačovke Šatan.

Verejné otázky?

Len za to, že hokejový zväz odobril návrat slovenských hokejistov pôsobiacich v ruskej KHL do reprezentácie, budeme teraz haniť nielen Šatana, ale budeme vylievať kýble špiny aj na celé vedenie hokejového zväzu?

Rovnako tak umelo vyvolávať zdanie rozkolu a toho, že sa pred olympijskou kvalifikáciou a počas nej kabína rozdelí?

Slovan spoznal svojich súperov v Lige majstrov
Futbalisti Slovana Bratislava si v hlavnej fáze Ligy majstrov 2024/2025 zahrajú proti Manchestru City, Bayernu Mníchov, Atletico Madrid, AC Miláno, Dinamo Záhreb, Celtic Glasgow, VfB Stuttgart a FC Girona. Rozhodol o tom štvrtkový žreb v Monte... Čítať ďalej
29 | 08 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik