Tomáš Taraba reaguje na Trubana: On ma ide kádrovať?
29 | 08 | 2024 I Eka Balaskova

V nedeľnej televíznej diskusii o prípravách osláv 80-teho výročia SNP Michal Truban – bývalý predseda Progresívneho Slovenska, ministra životného prostredia Tomáša Tarabu a otca so synom Kuffovcov (SNS / Život-NS) označil niekoľkokrát za fašistov.

Michal Truban v jednej z nedeľných relácií hovoril okrem SNP aj o Kuffovcoch a Tomášovi Tarabovi hovoril, ako o najväčších fašistoch. Jeho spoludiskutér ho vyzval na ospravedlnenie, no Taraba si nenechal ujsť možnosť pripomenúť Trubanovi „výkvety“, aké majú v strane, no nevynechal ani Trubanove vlastné primitívne vyjadrenia či už o drogách, alebo o pracujúcich ľuďoch.

Truban o Tarabovi a Kuffovcoch

„Správajú sa, ako najväčší fašisti a vyznávajú túto ideológiu. Toto si myslím, že je odkaz SNP a viem, že vaša strana si ho veľmi ctí. Smer, aj Fico o tom dlhodobo rozpráva,“ hovorí Truban v diskusii s Robertom Kaliňákom, ktorý v reakcii na jeho slová PS označil za elitárov, ktorí sa povyšujú nad každého, kto nesúhlasí s ich názorom. Požiadal teda Trubana, aby sa zmienenej trojici ospravedlnil.

Exkurzia do myslenia progresívca (VIDEO)
Na hlbokú exkurziu do myslenia progresívca pozýva divákov jeden z bývalých predsedov PS, Michal Truban. Ten v relácii V politike (ta3) hovorí, že ak odvolajú predsedu PS Šimečku z postu podpredsedu NR SR, koalícia tým vlastne vystaví diplom jeho... Čítať ďalej
27 | 08 | 2024 | Eka Balaskova

Taraba nechápe

„To je krásne. Progresívne Slovensko, ktoré má vo svojich radoch hajlujúceho poslanca a zo straníckeho rozpočtu platia asistenta, ktorý nadáva na Židov, vedie dišputy o fašizme a že kto môže ísť na oslavy SNP,“ žasne na sociálnej sieti minister životného prostredia Taraba.

Nešetril ani Trubana

Truban, ktorý chválil drogy pred deťmi na škole, pracujúcim obkldačkárom sa vysmieval aká sú lúza, aby ho nakoniec zosadila z funkcie pani Irenka Bihariová, by radšej svoj čas mal venovať prednáškam na školách o tom, ako drogy odpaľujú mozog, že nestačí navštíviť len zubára a vypýtať si nový chrup. Tým by bol aspoň maličkým prínosom pre ochranu našej mládeže,“ zgustol si Taraba aj na samotnom Trubanovi.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik