ŠOKUJÚCE! Slovnaft predával NEKVALITNÝ PLYN! Autá sa KAZIA, vodiči ZÚRIA!
28 | 08 | 2024 I Eka Balaskova

Obrovský problém má sieť čerpacích staníc Slovnaft. Niekoľko ich pobočiek disponuje palivo LPG, po ktorom sa spotrebiteľom auto buď úplne pokazilo, alebo mali problém s motorom. Problém sa týka predovšetkým východu Slovenska, no dodávateľ zverejnil kompletný zoznam, informujú Topky.sk.

Po masívnom počte sťažností sa k problému vyjadrila aj dodávateľská firma, ktorá tvrdí, že problém nastal v Slovnafte. Zverejnila aj zoznam čerpacích staníc, kde boli problémy s LPG zaznamenané. Slovnaft podľa Topiek radí kontaktovať ich zákaznícke centrum a problémy potvrdil aj hovorca siete čerpacích staníc. Ten však tvrdí, že zoznam obsahuje aj stanice, kde sa problém nevyskytol. Čo v prípade, že sa vás problém týka?

Zákazníci si sťažujú

„Pozdravujem. Mám takú otázku, tankujem plyn len Slovnaft, mám LPG pol roka, najazdené na LPG cez 10 000 km. Bol som nedávno na servisnej kontrole a teraz posledné dni sa mi stane, že keď pridám prudšie plyn, niekedy mi prepne auto z LPG na benzín, keď potom následne prepnem na LPG všetko je dobre," posťažoval si Milan. Iný zákazník dokonca poslal fotku zaneseného filtra a ďalší zákazník skonštatoval, že jeho auto sa pokazilo úplne. Následne ďalší zákazník informoval, že Slovnaft už druhý deň nemá LPG.

ŠOK: Gedra obviňuje Denník N zo šírenia vojnovej paniky! PREČO to robia?!
Juraj Gedra zo Smeru-SSD odhaľuje spôsob, ako novinári z Denníka N rozširujú falošné správy o ruskej invázii na Slovensko. Podľa jeho slov mal Denník N distribuovať noviny s vymyslenými informáciami o útokoch na slovenské mestá, čím vyvolali paniku... Čítať ďalej
28 | 08 | 2024 | Eka Balašková

Nekvalitné palivo

„Chceme upozorniť všetkých zákazníkov na vzniknutú situáciu ktorá nastala v spoločnosti Slovnaft. Bol navezený na tieto čerpacie stanice nekvalitný plyn – palivo LPG. Stalo sa tak počas minulého týždňa, presne bohužiaľ nevieme kedy,“ informuje na sociálnej sieti firma LPG Flavia – Artevia.

Zverejnili aj zoznam

„Ak ste tankovali niekde na týchto miestach a máte problém na pohone LPG, tak je to z nekvalitného paliva. Je možné že toto palivo vám poškodilo LPG komponenty. Nevieme momentálne ako sa to bude riešiť ale treba kontaktovať Slovnaft a oni vám vysvetlia aký bude postup. Každopádne reklamácie ktoré spôsobilo nekvalitné palivo neprijímame,“upozorňuje firma.

Facebook / LPG Flavia - Artevia

Slovnaft o chybe vie

Pod viacerými príspevkami na sociálnej sieti sa v posledných dňoch objavili komentáre o znečistení LPG, neskôr o nefunkčnosti čerpacích terminálov na tento druh PHM.

„Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Na niektorých čerpacích staniciach sa vyskytol technický problém s LPG. Na jeho odstránení pracujeme s maximálnym nasadením. Napriek nášmu úsiliu sa môže stať, že niektorým zákazníkom môže natankované LPG spôsobiť technické problémy. V takom prípade sa môžete sa obrátiť na náš zákaznícky servis,“ ospravedlnil sa Slovnaft vo svojom vyhlásení s tým, že zverejnili aj kontakty: tel. číslo 0850 111 811 alebo e-mail: [email protected].

Sloboda na pokraji zániku? Analytik odhaľuje desivý plán elít! (VIDEO)
Sloboda, tradičné hodnoty a samotná podstata našej spoločnosti sú podľa politického analytika Jána Baránka v ohrození. Vo svojom najnovšom videu odhaľuje systematický plán na zničenie všetkého, čo nám je drahé. Baránek vyzýva na okamžitú akciu: Je... Čítať ďalej
27 | 08 | 2024 | Bari Zajačková

Konali hneď po zistení problému

K situácii sa vyjadril aj hovorca spoločnosti Anton Molnár, ktorý taktiež problémy potvrdil. 

„Ihneď po zistení sme spustili kvalitatívnu kontrolu na všetkých potenciálne dotknutých staniciach v spolupráci s certifikovanými laboratóriami. Na časti staníc sme výdajné stojany s LPG ihneď uzavreli, aby sme znížili riziko vzniku problémov u zákazníkov," poznamenal. Vyjadril sa aj k zverejnenému zoznamu, ktorý podľa neho zahŕňa ďaleko viac čerpacích staníc, ako bol počet tých, kde problém zaznamenali.

Ak sa problém týka aj vás...

„Písomne treba postupovať aj v prípade reklamácie, pričom je nevyhnutné preukázať všetky potrebné doklady, ako doklad o tankovaní, oprave či doklad o evidencii vozidla. Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí a zákazníkom sa za prípadné nepríjemnosti ospravedlňujeme," doplnil hovorca spoločnosti.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik