HOROR v dovolenkovom RAJI: Žena sa doslova prepadla pod zem! (VIDEO)
29 | 08 | 2024 I Eka Balašková

Doma, ako aj vo svete môžete zažiť rôzne, aj absurdné situácie. Jedno staré príslovie hovorí, že ak sa niečo má stať, tak sa to stane, nemusíte ani vystrčiť nos z domu. Lenže v piatok, 23. augusta sa stalo niečo celkom nezvyčajné v Malajzii, ktorú vyhľadáva množstvo turistov. V dopoludňajších hodinách sa 48-ročná turistka doslova prepadla pod zem. Všetko zachytila aj kamera.

Indická turistka sa v kanalizácii stratila neďaleko mešity v Kuala Lumpure.

„Pohotovostní a mestskí pracovníci sa dostali k posledným dvom šachtám na kanalizačnom potrubí pred čističkou Pantai Dalam, kde dúfajú, že ju nájdu,“ informovali na Twitri.

Pátrací tím za pomoci potápačov prehľadával kanalizačnú sieť aj počas soboty. Proti záchranárom a potápačom stáli „silní súperi“ – úzke priestory, rýchle prúdy a nepríjemné výpary v šachtách a kanalizačných tuneloch. 

Turistka je stále nezvestná, nádeje na jej nájdenie sú mizivé.

Pátranie sa podľa miestneho policajného šéfa Sulizmie Affendyho Sulaimana zameralo na šesť priepustov, pretože sú si istí, že turistka zmizla práve v jednom z nich.

Sulizmie Affendy tamojším obchodníkom tiež odporučil dočasne zatvoriť podniky, aby neboli zbytočne vystavení toxickým výparom z kanalizácie počas toho, ako ju budú záchranári prehľadávať.

Medzitým radnica v Kuala Lumpure robí prieskum terénu, čo by mohlo pomôcť pátračom pri zistení príčiny, prečo sa doslova otvorila zem.

Podľa diskutérov pod videom to v juhovýchodnej Ázii nie je počas obdobia dažďov nič nezvyčajné.

"Je to moja nočná mora, keď som v juhovýchodnej Ázii! Vždy sa pozriem na tie betónové kryty a poviem si, človeče, keby sa jeden z nich zrútil...!," konštatoval jeden z diskutérov.

"Ona to neprežije!"

"V juhovýchodnej Ázii nikdy nestúpaj na kanály!"

Záhadné prežitie v horách! Kde bola stratená 89-ročná hubárka 4 dni?!
O zázraku na hranici Švajčiarska a Talianska hovoria tamojšie médiá. 89-ročná seniorka sa so synom ešte 21. augusta vybrala na huby. V horách však nešťastne spadla a tak rodina rozbehla pátraciu akciu. Po štyroch dňoch prišla pre zúfalú rodinu... Čítať ďalej
28 | 08 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik