HLASÁCI idú opäť medzi ĽUD: Volejbal, diskusie a pravda o demokracii!
28 | 08 | 2024 I Bari Zajačková

Členovia strany HLAS-SD sa tento víkend chystajú opäť vyjsť do ulíc slovenských regiónov, aby sa stretli s ľuďmi, vypočuli si ich skutočné problémy a rozlúčili sa spoločne s nimi s letom. Vrcholom týchto aktivít bude volejbalový turnaj v obci Látky, ktorý sa uskutoční v piatok 30. augusta od 9:30. Práve tu budú mať občania Slovenska jedinečnú príležitosť stretnúť sa s predstaviteľmi strany tvárou v tvár a diskutovať o aktuálnych témach.

Šutaj Eštok: Demokracia žije a má sa dobre

Predseda strany Matúš Šutaj Eštok sa v súvislosti s týmito aktivitami vyjadril aj k súčasnej politickej situácii na Slovensku. "Kým opozícia a médiá neustále bijú na poplach o údajnom ohrození demokracie, realita je úplne iná," povedal Šutaj Eštok. "Prieskumy jasne ukazujú, že vláda má stále silnú podporu. HLAS-SD dokonca v preferenciách rastie. O akom ohrození demokracie to teda hovorí?"

Hlas ľudu je hlasom demokracie

Šutaj Eštok zdôraznil, že skutočná demokracia je založená na ľuďoch. "Ak by sa voľby konali dnes, výsledok by bol veľmi podobný tomu spred roka. Ľudia stoja za nami a za súčasnou vládou. To je jasný dôkaz, že demokracia na Slovensku žije a má sa dobre," dodal.

HLAS-SD plní sľuby a rieši skutočné problémy

Strana HLAS-SD je podľa jeho slov hrdá na to, že je súčasťou vlády, ktorá plní svoje sľuby a rieši skutočné problémy občanov. "Nepotrebujeme stavať vzdušné zámky ako opozícia. Namiesto toho sa sústredíme na reálne výzvy, ktorým naša krajina čelí," uviedol Šutaj Eštok.

Pozvánka pre všetkých občanov

Strana HLAS-SD týmto pozýva všetkých občanov, aby prišli na volejbalový turnaj do Látok. "Príďte si s nami zahrať a povedať nám, čo vás trápi. My vás počúvame a konáme v záujme všetkých občanov Slovenska," uzavrel predseda strany.

Učitelia hrozia protestmi, Drucker sľubuje vyššie platy
Napätie medzi učiteľmi a vládou sa stupňuje. Minister školstva Tomáš Drucker (Hlas-SD) deklaruje snahu o zvýšenie platov pedagógov, no upozorňuje na zlý stav verejných financií. Odborári však trvajú na svojich požiadavkách a v prípade ich... Čítať ďalej
28 | 08 | 2024 | Bari Zajačková/ tasr

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik