Sloboda na pokraji zániku? Analytik odhaľuje desivý plán elít! (VIDEO)
27 | 08 | 2024 I Bari Zajačková

Sloboda, tradičné hodnoty a samotná podstata našej spoločnosti sú podľa politického analytika Jána Baránka v ohrození. Vo svojom najnovšom videu odhaľuje systematický plán na zničenie všetkého, čo nám je drahé. Baránek vyzýva na okamžitú akciu: Je čas prebudiť sa a konať, kým nie je neskoro?!

Sloboda slova v ohrození

"Idú nám zapchať hubu," varuje Baránek, poukazujúc na nedávne zadržanie zakladateľa Telegramu. "Keby to tak nebolo, šéf platformy Rumble Kris Pavlovský by okamžite neodišiel z Európy. Ale on to urobil." Toto je len špička ľadovca v koordinovanom útoku na naše slobody.

Útok na rodinu a tradičné hodnoty

Baránek neúprosne kritizuje progresívnu agendu: "V niektorých krajinách sa už 14-ročné dieťa môže bez súhlasu rodičov rozhodnúť o zmene pohlavia." Dodáva: "Berú nám v podstate deti... jednoducho vyrábajú nám tu z mladej generácie totálnych invalidov, fyzických invalidov, mentálnych mrzákov."

Ekonomická hrozba a energetická chudoba

"Hrozí nám energetická chudoba," varuje Baránek. "Česi musia od 1. apríla zavrieť uhoľné elektrárne. Neviem, kde ten výpadok nahradia." Kritizuje aj plány na zákaz dieselových motorov: "To nemá nič spoločné s demokraciou."

Budeme otrokmi vo vlastnej krajine? Baránek vyzýva na odpor!

Baránek vyzýva na okamžitú akciu: "Musíme byť pripravení a musíme byť ochotní a schopní začať brániť svoju krajinu, svoju vieru, svoje rodiny, svoju kultúru a svoju slobodu." Zdôrazňuje: "Akonáhle si pripustíte a uvedomíte, že oni by to urobili, že chcú vám likvidovať klasické rodiny... paradoxne vás to oslobodí, lebo vám to dá slobodu konať."

Totalita prichádza! Baránek: 'Musíme sa brániť, aj keby to malo byť krvavé´

"Dokedy si necháme kradnúť kultúru? Dokedy si necháme kradnúť náš spôsob života? Dokedy si necháme kradnúť slobodu?" pýta sa Baránek. Jeho záverečné slová sú mrazivým varovaním: "Pokiaľ to bude krvavé, no tak to bude krvavé. Ale vy to vypisujete, vy klávesnicoví hrdinovia, vypisujete 'nebyť ako byť otrokom'. Áno, možno na to príde."

Hlas ľudu: Päť gramov bieleho vytočilo Roba Kaliňáka dobiela
Ak mám pravdu povedať, vytočenie dobiela nie je „môj šialok kávy“. Ja radšej hovorím na plnú hubu. Dnes som ho ukradla, lebo sa mi hodí k piatim gramom bieleho. Aj keď tých päť gramov bieleho označuje istú osobu, čitateľ vie, koho myslím, nebudem... Čítať ďalej
26 | 08 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik