Fico sa pripravuje na plný návrat do práce. Takúto FOTO by ste nečakali
26 | 08 | 2024 I Ivan Mihale

Viac ako tri mesiace je tomu, čo Slovensko doslova šokoval atentát na premiéra R. Fica. Po útoku jeho život visel doslova na vlásku. Fico akoby zázrakom prežil a dnes sa vracia v plnej sile do práce. Jeho príprava vás milo prekvapí.

V pondelok už má absolvovať prvú zahraničnú cestu od atentátu do Normandie a počas týždňa by sa mal stretnúť aj s prezidentom Petrom Pellegrinim, aby diskutovali o aktuálnej politickej situácii.

Cintula spáchal neúspešný atentát v Handlovej 15. mája 2024. Zranený premiér však dokázal na verejnosti vystúpiť až 5. júla a postupne sme videli premiéra prehovoriť na viacerých podujatiach, na rokovaní vlady a tlačových konferenciách. Naplno do pracovného kolobehu sa však vracia až na konci augusta. "Po veľmi náročnej a tvrdej rehabilitácii som plus-mínus pripravený chodiť do práce a pracovať, ale zďaleka to ešte nie je také, ako by to malo byť,“ prezradil minulý týždeň s tým, že je už schopný chodiť do práce a plniť si základné povinnosti.

Veľavravná fotografia

V nedeľu Robert Fico zverejnil na sociálnej sieti fotografiu, ktorá sa takmer ihned stala virálnou. Doplnil ju textom: "Aj takto vyzerá príprava na plný návrat do práce po udalosti z 15. mája." Na priloženej fotografii si čistí a voskuje množstvo topánok. Takú podobu jeho príprav na návrat do práce asi nikto nečakal.

Premiér Fico zverejnil FOTO,
Plánovaný program

V pondelok chce Fico navštíviť Normandiu v súvislosti s 80. výročím vylodenia spojencov počas druhej svetovej vojny. Nasledovať by malo aj bilaterálne stretnutie s prezidentom Pellegrinim a zúčasniť by sa mal aj 29. augusta na oslavách Slovenského národného povstania v Banskej Bystrici.

Zlodeji sa radujú? Omyl! (VIDEO)
Štátna tajomníčka Ministerstva spravodlivosti SR Katarína Roskoványi poskytla jasné a vecné vysvetlenie právnych faktov ohľadom údajného nárastu drobnej kriminality v súvislosti s novelou Trestného zákona. Jej vyjadrenia prinášajú viac svetla do... Čítať ďalej
24 | 08 | 2024 | Bari Zajačková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik