Markíza ZATRIASLA PEŇAŽENKOU a Ďurianová povedala ÁNO! (VIDEO)
26 | 08 | 2024 I Bari Zajačková

Známa moderátorka Marianna Ďurianová sa po viac ako desiatich rokoch vracia na obrazovky TV Markíza. Televízia potvrdila, že s ňou počíta od začiatku novej sezóny a oznámila presný dátum jej prvého vysielania v Televíznych novinách, informoval o tom portál Mediaboom.sk. Zákulisné informácie naznačujú, že išlo o mimoriadne lukratívnu ponuku.

Prekvapivý návrat do Markízy za tučný balík

Marianna Ďurianová, ktorá v hlavných správach Markízy pôsobila 13 rokov od roku 2001, sa po turbulentnom období v médiách opäť vracia na svoju domovskú obrazovku. "V mojom živote je to tak, že ponuky prichádzajú samé. A tak sa to stalo aj teraz," uviedla moderátorka v prvom rozhovore po oficiálnom potvrdení jej návratu.

Hoci presná suma nebola zverejnená, zdroje blízke vedeniu Markízy naznačujú, že išlo o "ponuku, ktorú nemohla odmietnuť". Štedrý kontrakt údajne zahŕňa nielen nadštandardný plat, ale aj ďalšie benefity, ktoré presahujú bežné podmienky v slovenských médiách.

Dátum prvého vysielania už známy

Markíza potvrdila, že prvé vysielanie Televíznych novín s Ďurianovou prebehne v pondelok 2. septembra 2024. Moderátorka sa tak do spravodajského štúdia televízneho lídra opäť posadí po viac ako desiatich rokoch, tentoraz s výrazne vylepšeným finančným ohodnotením.

Nové moderátorské dvojice a ambiciózne plány

S príchodom Ďurianovej dochádza k zmenám v moderátorských dvojiciach Televíznych novín. Markíza investovala nielen do návratu populárnej tváre, ale aj do celkového pozdvihnutia úrovne spravodajstva. Nové zloženie moderátorských dvojíc vyzerá nasledovne:

1. Marianna Ďurianová a Jaroslav Zápala

2. Miriam Kalisová a Patrik Švajda

3. Zuzana Čimová a Viktor Vincze

Ďurianová sa teší na spoluprácu so svojim bývalým kolegom Zápalom: "S Jarkom sme si veľmi rozumeli, sadli sme si. Bude to spolupráca, na ktorú sa už môžem spoľahnúť a veľmi sa na to teším."

Návrat Marianny Ďurianovej do Televíznych novín Markízy sľubuje nielen oživenie spravodajstva, ale aj nový štandard v oblasti odmeňovania top moderátorov. Zostáva len počkať na 2. september, kedy sa opäť predstaví v hlavnej spravodajskej relácii, tentoraz ako drahocenná posila Markízy.

NOVÉ FLEKY ROZDANÉ! Kde skončili Dibáková, Kovačič a ďalší?
Uplynulý polrok priniesol nevídaný exodus moderátorov z hlavných televíznych staníc. Kde sa objavia tváre politických debát po odchode z televízie? Internetový portál Mediaboom.sk priniesol aktuálny prehľad. Jana Krescanko Dibáková už opäť... Čítať ďalej
23 | 08 | 2024 | Bari Zajačková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik