Keby arogancia nadnášala, Truban by dnes lietal ako dúhový balónik
25 | 08 | 2024 I Gabriela Fedičová

Minister obrany Roberta Kaliňáka (Smer-SD) diskutoval s opozičným poslancom Michalom Trubanom (PS)  v nedeľnej diskusnej relácii TA3 V politike. "Keby arogancia nadnášala, Truban by dnes v štúdiu TA3 lietal ako dúhový balónik," myslí si europoslanec Ľuboš Blaha a vysvetlil prečo.

Názor Ľuboša Blahu (SMER - SSD), europoslanca, s názvom: TAKÍ AKO ŠIMEČKA A TRUBAN STVORILI CINTULU - A TERAZ SI EŠTE AROGANTNE OTVÁRAJÚ ÚSTA, zverejnený na sociálnej sieti Telegram, prinášame v plnom znení. 

Keby arogancia nadnášala, Truban by dnes v štúdiu TA3 lietal ako dúhový balónik. 

Chalan to dával na nejakého pubertálneho youtubera. Výrazy ako "vychillovaný", slovník ako v bare o polnoci, už som len čakal, že si tam začne baliť jointa.

Takáto arogantná a vymletá banda rozmaznaných deciek by chcela vládnuť. A od rána do večera preto klame.

Robo Kaliňák pristihol Trubana pri viacerých klamstvách. Problém je to, že oni týmito svojimi klamstvami hecujú svojich fanatikov v uliciach.

Už jedného takto vyhecovali. Volal sa Cintula a takmer zavraždil premiéra Roberta Fica. A oni pokračujú ďalej. Pre nich je to - "chillovanie".

Viete, čo je najabsurdnejšie? Truban sa kedysi preslávil tým, ako povýšenecky nadával robotníkom. Totálny neoliberál. Všetko vraj vyrieši voľný trh.

Ale keď ide o štátne prachy pre Šimečkovcov, tak odrazu nevadí, že ten zlý štát leje milióny na liberálne mimovládky a rodinné kšefty PS-károv. Tomu Truban tlieska.

Prečo si Šimečkova milovaná Sonička nezarába na tom úžasnom Trubanovom voľnom trhu? Však to jej smiešne potácanie sa, ktoré nazýva tancom, je predsa umelecký počin roka - tak kde je problém?

Veď keď je taká skvelá tanečníčka, na ktorú je jej Miško taký hrdý, až sa mu bradička trasie, tak nemusí vyciciavať štát - podľa Trubana a ďalších neoliberálov by sa mala vedieť uživiť komerčne. Či ako?

To isté Šimečkov strýko. A matka.
Aj nenávistný foter. Všetci sú prisatí na štát. A na oligarchov PS-ka. Bežný robotník je rád, keď zarobí za 4 roky 40 tisíc. Šimečkov klan si prihrali 1,2 milióna. Toto je tá progresívna spravodlivosť?

A keď im naša vláda zastavila kohútiky, tak nahnali do ulíc sfanatizovanú mládež z Bratislavy - trochu si zachillovať. Šialené!

Čo na tom, že ich nenávisť splodila vraha? Čo na tom, že sa nám ďalej vyhrážajú smrťou takmer na dennej báze? Čo na tom, že Slovensko ženú do občianskej vojny?

Takým, ako je Šimečka a Truban, je to jedno. Nenávidia Slovensko, nenávidia štát. Ale keď ho môžu vyciciavať, tak stoja prví v rade. 

A Truban ešte zadrie, že Ukrajina bojuje za nás. Nie, za nás žiadni Banderovci nebojujú. Za nás bojovali hrdinovia v SNP - proti Banderovcov a ďalším fašistom. Bok po boku s Rusmi.

A keby hrdinovia SNP videli, ako dnes rusofóbny Západ financuje Ukrajinu, aby útočila na ruské územie, tak by sa v hrobe obracali. Kričali by, že fašizmus je späť.

Áno, už zase fašisti útočia na Rusko. A už zase prehrajú. Nie, Zelenskyj neútočí na Rusko v našom mene, ale v mene progresívnych fašistov ako je Truban. A to je sakramentský rozdiel.

Kali dnes tomu progresívnemu pubertiakovi naložil, čo sa doňho zmestilo - aj s emóciou, lebo tak to má byť.

Takmer nám zabili predsedu vlády - tak čo čakáte, Cintulovia?

NIE JE TO FIKCIA! Strana PS by podporila TENTO návrh strany SMER - SD
Ministerstvo obrany (MO) SR chce sprístupniť možnosť prihlásiť sa do aktívnych záloh pre všetkých občanov. Podľa ministra obrany Roberta Kaliňáka (Smer-SD) by sa mohli rozšíriť o tzv. národnú brigádu, ktorú by tvorili dobrovoľníci. Predpokladá, že... Čítať ďalej
25 | 08 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik