Dag Daniš: KEĎ VYMYTÉ MOZGY MORALIZUJÚ
25 | 08 | 2024 I Gabriela Fedičová

Dag Daniš, jeden z najznámejších komentátorov neobišiel na sociálnej sieti  bez povšimnutia dianie okolo Miroslava Šatana a našej reprezentácie za ZOH 2026. Šatan podľa Daga Daniša narazil na aktvistické médiá a progresívny tábor. „Robia z neho zradcu, zapredanca, zlo,“ skonštatoval Daniš.

Názor Daga Daniša, komentárora denníka Štandard s názvom: KEĎ VYMYTÉ MOZGY MORALIZUJÚ zverejnený na sociálnej sieti, prinášame v plnom znení.

Miroslav Šatan je démon, zradca, zlo...

S úžasom sledujem, ako progresívne médiá a ich čitetelia zúria z Mira Šatana. Je pre nich démon, zradca, zlo

V "diskusiách" pod článkami Sme sa dozvieme, že Šatan je kolaborant, ktorý by sa v minulosti hlásil ku gardistom a arizátorom. V "diskusiách" pod článkom Denníka N nájdeme, že Šatan je zbabelec a bezcharakterný odpad.

Je smutné, ako rýchlo dokázali "osvietenci" z aktivistických médií ľuďom vymyť zvyšky rozumu z ich večne vystrašených hláv.

Čím sa to teda previnil Šatan?

Ničím.

Spolu s Craigom Ramseym (Kanaďanom) sa zastal slovenských hráčov z KHL a ich práva reprezentovať Slovensko.

Podobne otvorený prístup majú k hráčom z "ruskej KHL" aj v americko-kanadskej NHL a vo väčšine západoeurópskych krajín. S hráčmi z KHL tam nemajú problém, spolupracujú s nimi, otvárajú im dvere...

Naopak, špecialistov na kádrovanie a "moralizovanie" máme už tradične hlavne na východe EÚ, v Česku a na Slovensku. Novodobí komsomolci robia zo slovenských hráčov v KHL vyhnancov.

Kladiem si otázku, kde boli títo mediálni strážcovia morálky v roku 2003, keď Spojené štáty podnikli inváznu vojnu do Iraku. V rozpore s medzinárodným právom, na základe výmyslov o zbraniach hromadného ničenia, s miliónom obetí...

A hneď si aj odpoviem. Mediálni strážcovia morálky vtedy robil ito isté, čo robia dnes. Slúžili moci. Americkej moci. Ako subinky. Robili vojnovú propagandu, volali po "riešení konfliktu silou".

A obdivovali Mira Šatana. Lebo vtedy pôsobil v americko-kanadskej NHL...

Ak by som mal slabší žalúdok, prišlo by mi z týchto prostoduchých moralistov zle. Majstri pokrytectva a dvojakého metra... A majstri "atlantickej propagandy". Nič viac za nimi nevidím.

OSTRÝ ODKAZ PRE VERONIKU REMIŠOVÚ OD MICHALA KALIŇÁKA
"Pani Remišová, prestaňte šíriť klamstvá a ja o vás nebudem šíriť pravdu," odkazuje na sociálnej sieti Michal Kaliňák (HLAS - SD), štátny tajomník ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie (MIRRI) SR exministerke Remišovej.... Čítať ďalej
25 | 08 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik