Hlas ľudu: Miško sa z „frustrovaného“ Fica posral
24 | 08 | 2024 I Mária Škultétyová

Ach jaj! To bolo kriku! To bolo plaču! Miško sa nám rozplakal. Konečne sa Fico nedá opľúvať. V piatok potvrdil, že Šimečka bude odvolaný. Ak Hlas zdvihne zaňho ruku. A ten chudák už teraz vyplakáva a trepe, že to je Ficova pomsta za jeho kvalitnú robotu. A že je frustrovaný, lebo nevie vládnuť. No jasné, za tých štyritisícpäťsto dní, čo si mu narátal, sa to furt ešte nenaučil. Toto už je na psychiatriu, Miško!

Čo si to ten Fico dovoľuje?! Takto hrubo ponížiť sväté meno? Zosadiť z trónu nedotknuteľného?! Takáto hanba! Takáto drzosť! To kde sme? V Azerbajdžane? Vie vôbec Fico, čo znamená meno Šimečka? Veď Miškov dedo radil samému Havlovi!!! A to už bol, panečku,  niekto!!! Na meno Šimečka sa nesiaha!!!Ani na žiadnu nadáciu šimečkovského klanu!!! Ani na tanečníčku svetového formátu!!! To ste sa zbláznili?

Nuž poviem vám, milí čitatelia, zahrávať sa  s Miškom Šimečkom, to je ako pchať prsty do hovna. A to vôbec nie je sranda. Preto sa pýtam, či sa Fico po tom atentáte naozaj nezbláznil. Ak to vôbec bol atentát! Lebo tri mesiace po tom, čo mu ten bláznivý dedko rozstrieľal brucho,  je vo výbornej kondícii. No neviem, či celý atentát nebol zinscenovaný, len aby Ficovi nahnal body. A veď mu aj. Mišo sa môže aj posrať, nedobehne ho. Nechcem maľovať čerta na stenu, ale možno by aj jemu inscenácia pomohla.

Lenže to by Miško musel byť, sakra, inakší chlap. Ale keď sme ho  videli na tlačovke plačkať, tak musíme len povedať, že je to posero. Chcel srať premiérovi na hlavu a sám si zabudol dať plienočku. Včera sa nám malý Miško posral.

Ale jednako musím povedať, že premiér si to nemal dovoliť.

Nepoviem, keby Miško bol nejaký hlúpy Honzo, človek by to aj pochopil. Ale odvolávať Miška?! Veď to je vyštudovaný človek, odborník na prevraty! Talent, aký sa často nerodí. Možno raz za sto rokov. Kdesi som čítala, že len čo prcek začal hovoriť mama, tata, kakať, už vtedy všetci v rodine vedeli, že to ďaleko dotiahne.  Že raz to bude PÁN NIEKTO. Ako dedo. Ako tata. A možno aj ako Havel. Doma ho k tomu viedli a on celé detské roky len o tom sníval. A keď z plienočiek a z nohavíc na traky vyrástol, vybral sa, šuhajko,  do sveta rozum hľadať.

Učil sa, čo treba, ako treba robiť, koho poslúchať a na koho dlabať, aby sme staré móresy porazili a  otvorili cestu novým, progresívnym. Že neviete, aké sú to?

Napríklad, keď sa kuknem do gatí a mám tam pipíka, že nemusím byť chlapček, lebo ja chcem byť odrazu baba. Pipíka aj tie dve smiešne a zbytočné veci mi odrežú, dajú mi dievčenské šatočky, mašľu do vlasov a spravia zo mňa Máničku. Keď si zas  poviem,  že som kôň, môžem hrabať kopýtkami, erdžať a žrať obrok, koľko mi hrdlo ráči. Na koňa ma síce nepreoperujú, aspoň o tom neviem, ale keď sa cítim byť koňom, tak som kôň. Môžem si vyrobiť alebo kúpiť konskú masku a na dúhovom pochode vyskakovať s  naháčmi  ako žrebec.

Veru, aj takéto hovadiny sa Miško vo svete  naučil. Normálnemu človeku sa nad tým až rozum zastavuje.

A takého človeka chce Fico zbaviť trónu.

Lenže opozícia to tak nenechá. Malý obuvník vykrikuje, že bude robiť všetko preto, aby parlament nemohol pracovať. Vykašlú sa na vedúce miesta, budú hulákať na námestiach, že Fico do basy, budú do Bruselu písať, až sa raz  ten Fico nasere a  vzdá sa ako v osemnástom.

Ej, nie, Miško, neteš sa, Fico sa nevzdá, neurobí druhý raz tú istú chybu. 

Ale ja sa už teším, že sa naplnia slová pod tvojím komentárom. Vieš, pod tým, kde si plačkal, že sa nepodarilo odvolať tých dvoch. Ministerku a ministra.

Tak si prečítaj ten komentár:

„Teba keď budú odvolávať, bude plný dom.“

A už si bež umyť ritku a podať žalobu na premiéra.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Chlapci, nebite sa, dajte si po jednej!
Keď sme boli deti, takýmto „vtipným“ pokrikom sme sprevádzali bitku dvoch chlapcov. V prípade veľkých chalanov, o ktorých to dnes bude, by sme skôr mohli povedať: „Chlapci, dajte si po jednom. Pri poháriku sa onakvejšie veci riešili. Aj ten váš... Čítať ďalej
22 | 08 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik