FOTO! MIMORIADNE PÁTRANIE! POLÍCIA PROSÍ O POMOC!
22 | 08 | 2024 I Gabriela Fedičová

Polícia vyhlásila mimoriadne pátranie po 15-ročnej Michaele a 22-ročnom Adamovi.

Nezvestná 15-ročná Michaela Kršková bola naposledy videná dňa 20.08.2024 o 15,00 h v obci Lazy pod Makytou, kde ju mal navštíviť jej 22-ročný priateľ Adam Ciupa a spolu odišli na neznáme miesto a ich súčasný pobyt nie je známy.

Michaela je vysoká cca 157 cm, je štíhlej postavy, má 47 kg. Má čierne vlasy pod plecia a hnedé oči. Na krku mala čierny náhrdelník z plastu.

Naposledy mala oblečené čierne tielko, hnedé dlhé nohavice a károvanú košeľu. So sebou mala cestovný skladací kufor modrej farby.

Nezvestný 22-ročný Adam Ciupa bol naposledy videný svojou matkou na adrese svojho pobytu v obci Horné Kočkovce dňa 20.08.2024 o 17,55 h, kedy odišiel na neznáme miesto a doteraz nepodal o sebe žiadnu správu.

Adam je 180 cm vysoký, štíhlej postavy, váha 70 kg. Má tmavo-plavé vlasy uviazané do copu siahajúce po plecia a modré oči. Jeho chôdza je prirodzená.

Naposledy mal oblečené tmavé čierne tričko s neznámym nápisom, teplákové bermudy čiernej farby, čierne plátenne tenisky zn. Vans. So sebou mal plátenný bielo-čierny batoh so šnúrovými popruhmi.

Akékoľvek informácie o pobyte alebo pohybe nezvestných Michaely a Adama oznámte na známom čísle 158 alebo formou súkromnej správy na Polícia SR - Trenčiansky kraj

SNS REAGUJE NA ODVOLANIE EDUARDA CHMELÁRA Z FUNKCIE
Odvolanie Eduarda Chmelára z funkcie poradcu premiéra nie je rozhodnutím SNS. Ide zrejme o následok jeho vyjadrení. Uviedla to koaličná SNS pre TASR. "Osoba Eduarda Chmelára SNS nezaujíma. Jeho odvolanie nie je rozhodnutím SNS, ale zrejme je... Čítať ďalej
22 | 08 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik