Michala dobodal Portugalčan! Srdcervúci odkaz jeho priateľky, otca aj matky
22 | 08 | 2024 I Gabriela Fedičová

Oobrovská tragédia sa stala pred niekoľkými dňami na Liptove. 24-ročného MUŽA DOBODAL mladík z Portugalska na smrť. 17-ročný Portugálčan Bolestne vyznievajú slová jeho otca, matky i priateľky, ktorá sa na celý krvavý incident pozerala.

Konflikt sa stal v jednom z podnikov v Liptovskom Mikuláši a skončil sa smrťou 24-ročného muža. Po vzájomnom konflikte mladík z Portugalska nožom pobodal poškodeného, ktorému zasadil najmenej päť rán nožom. Spôsobil mu zranenia, ktorým pri prevoze do nemocnice podľahol," stálo v prvotnej oficiálnej správe.

"OS Žilina svojím rozhodnutím vzal obvineného do väzby, a to z dôvodu obavy, že ujde alebo sa bude skrývať, aby sa tak vyhol trestnému stíhaniu. Zároveň z obavy, že bude pokračovať v trestnej činnosti, dokoná trestný čin, o ktorý sa pokúsil, alebo vykoná trestný čin, ktorý pripravoval alebo ktorým hrozil," vysvetlil Piecka.

Srdcervúce slová jeho priateľky Mišky

Michalova priateľka Erika videla celý krvavý incident. V osudný deň boli v bare totiž spolu. Jej slová vyznievajú o to bolestnejšie. 

Miška mi už nič nevráti, ale chceme, aby sa to dostalo čo najďalej, aby všetci vedeli, že to bol ten najúžasnejší chlap na svete. Mal ten najúprimnejší úsmev a lásku. Navždy budem tvoja Dory,“ uviedla priateľka dobodaného muža pre portál Nový čas. Spoločne plánovali už aj svadbu a dieťa.

Michalov otec už k synovi nestihol prísť. O jeho smrti sa dozvedel cez telefón. „Utekal som za synom, žiaľ, nestihol som ho,“ hovorí užialený otec pre portál. Dodáva, že synova priateľka celú vraždu videla. Kvôli prebiehajúcemu vyšetrovaniu, o tom ale nemôžu rozprávať.

Prehovorila aj matka dobodaného muža

Bolestne celú udalosť prežíva aj Michalova mama Viera. Dojemné vyznanie zosnulému synovi trhá srdcia. „Nechcem úprimnú sústrasť. Chcem môjho vždy usmiateho Miška,“ napísala na sociálnej sieti, kde zavesila zábery syna s jeho nezabudnuteľným úsmevom.

Posledné zbohom Michalovi jeho rodina, známi a priatelia povedia vo štvrtok 22. augusta 2024 v Dome smútku v Liptovskom Mikuláši.

OBROVSKÁ TRAGÉDIA NA LIPTOVE! 24-ročného MUŽA DOBODAL mladík z Portugalska na smrť
Konflikt v jednom z podnikov v Liptovskom Mikuláši sa skončil smrťou 24-ročného muža. Nožom ho v nedeľu v skorých ranných hodinách pobodal 17-ročný mladík z Portugalska. TASR o tom informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana... Čítať ďalej
18 | 08 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik