Marton: Chlapček Šimečka a jeho influenceri
21 | 08 | 2024 I Ján Marton

Neuveriteľné čo sa deje namiesto upokojovania v útrobách politickej scény. Pred nejakým časom bol deklarovaný zmier, pokoj a okrúhle stoly. Lebo ako sa správajú politici, tak aj ľudia a národ. Bol to dobrý plán, ale...

Ale nie, my budeme hecovať. Potrebujeme to, máme asi jasný koncept, však pán Michal Šimečka? Obrazne: "Chlapček s pupákmi ejakuluje na národ a vládu ktorá demokratickým spôsobom vyhrala voľby". Chcel som sa za túto vetu najprv ospravedlniť, ale vyšiel z toho skoro názov tohto fejtónu. Ak sa toto slepé a nekompetentné burcovanie neskončí, môže začať občianska vojna. Sám premiér povedal, že ak dôjde k nejakému atentátu, už svojich voličov nebude upokojovať ako to robil po atentáte na neho.

Bezradný šovinista a tragéd Michal Šimečka ide po stopách svojho otca (k nemu pár slov nižšie) a nechutne burcuje národ. Má dobrého učiteľa. Myslím si, že sedliacky zmýšľajúci národ sa musí naučiť prijať bezradnosť tejto progresívne nadradenej rasy ako fakt. Živia falošný liberalizmus a nemusí to dobre dopadnúť.

Minule som sa rozprával s jedným významným a známym človekom na úrovni umeleckej, ale i duchovnej, a ten mi povedal, že ich treba priať. Vraj to myslia dobre, hoc nevedia čo činia. Nie som tak ďaleko duchovne, aby som to dokázal. Snažím sa byť nestranný a na vec nazerať vždy z viacerých uhlov. Tu mi táto masívne reklamnä kampaň na opozíciu príde trochu tragikomická silená. Z akého dôvodu?

Pán Šimečka a pán Grohling pri organizovaní posledného protestu v utorok zabudli na to, že nie celé Slovensko súhlasí s ich šovinizmom. Nezabudnem ako týždeň po atentáte Grohling ani slovom v Ta3 v relácii "Téma dňa" neuznal, že to burcovanie národa v uliciach tak trochu napomohlo atentátu. Šimečka sa potom pýtal premiéra keď sa vrátil z PN, kedy už začne vládnuť. Chlapček takmer ejakuloval. Noty má jasné a využíva pri tom ako influencerov známe herecké tváre. Proti nim nemám vlastne nič, dokonca si ich vážim pre ich umeleckú činnosť. Spoločensky však už rovnaký názor nezdieľame. Vadí mi egoistický radikalizmus opozície. Choďte spraviť protest do Medzilaboriec!!!  

Na poslednom proteste dostali ľudia akurát tak úpal

To je všetko. Ministerka kultúry dala jasné stanovisko v bodoch, prečo koho odvolala, sú to nepopulárne zmeny na manažérskych postoch, ktoré robili aj minulé vlády. Neobraňujem ju, je to politický boj. Do toho však pán Šimečka vytiahol svojich spomínaných influencerov z televízneho povedomia (z ktorých dvaja ani len nevedeli na kameru definovať prečo na proteste sú). Urobiť prevrat silou mocou. Iba jediná pravda. Jeden názor. Jedno dobro. V minulosti to už tak raz bolo a nedopadlo to dobre. Pozrime sa na vec ale aj z iného uhla.

Ministerka kultúry na štvrtkovej TB deklarovala, prečo sú influenceri progresívcov v uliciach. No ich páni zúria, bude to tým. Pán Šimečka st. človek, ktorý nenávidí Slovákov a nadáva im do svíň pre opačný názor, tento človek si nechal z Fondu na podporu umenia "pritiecť" do svojej nadácie 650tisíc eur za 4roky!!! Had, že mu nie je mdlo!!! Nechutné!!!! Len pre predstavivosť, spomínaný fond má striktné pravidlá. Ja osobne som vypracovával projekt na moju knihu. Musíte uviezť detaily: ako dátumy prípravy, dátumy realizácie, dátumy vydania. Atď. Je to veľmi prísne. Nedostal som to. Je to v pohode, som undergroundový autor. Ale že to nedostane ani Jožko Banáš, to mi bolo divné. Už vieme kam časť peňazí tiekla. Je potrebmé sa pozrieť na vec z viacerých pohĺadov a nie vždy veriť influencerom. Len taký úsmevný príklad z iného súdka: Neverím, že Zuzka Plačková jedáva v Dubaji paštéty Tatrakon, hoci bola ich influencerkou. Takže upokojme vlny. Bez vetra...

Chlapček s pupákmi ejakuluje

Mohol by to byť krásny názov mojej novej knihy. Ale nebude. Ušetril som si ho pre Michala Šimečku, ktorý nevie a nechce pochopiť, že nie celý národ stojí za ním a jeho otcom. Drzosť globalistov nemá konca. Už sú avizované ďalšie protesty poslancom Hlinom. Alias presieračom pozdĺž celý politický elaborát. Ten bol už všade. Zase ideme rozdúchavať nenávisť. Občianska vojna je na spadnitie a radikálne progresívny oligarchovia sa spolu s mediálnymi kolaborantmi hlavného prúdu a ich influencermi chcú chopiť moci v našej krajine.

Protest skončil, čakáme ďalší. Aj ten skončí. Fakt. Ľudia sa po prvom rozišli do domovov a ráno do práce. Zase sme sa na tlačovkách dozvedeli niečo viac.  Neobhajujem ani vládu, ani opozíciu. Je to súboj propagánd, ktorý ja vidím tak, ako som napísal. Som rád, že som ešte nikdy v živote nebol voliť. Politika rozdeľuje. Nenechajte sa zatiahnuť do rozhovorov plných krvavých očí. Vždy bude niekto hundrať. Menej, či viac. Hlavne sa z toho netreba posrať, je to len politika o ktorej je potrebné zbierať dáta nielen z jedného prúdu nositeľov informácií.

Zvládneme to.

J. M.

Hlas ľudu: Ten pán na vysokom stĺpe, to je Miško Šimečka
Dnešný nadpis je čistá recesia. Vybrala som ho preto, aby som odľahčila tému. Ak však zúfalstvo opozície bude pokračovať a nájde sa dosť somárov, čo Šimľovi uveria, možno mu raz naozaj postavia aj stĺp s jeho sochou. Na Námestí SNP ho budú... Čítať ďalej
20 | 08 | 2024 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik