Hlas ľudu: Susko sa nedal oprskávať jedovatými slinami Márie Kolíkovej
21 | 08 | 2024 I Mária Škultétyová

Niekto si po úvodnom slove moderátora Joža Šiváka, že Susko odmietol  názorového oponenta, mohol myslieť všeličo. Najskôr však to, že minister sa bojí Marišky Kolíkovej. Poďme si to rozobrať.

Nuž, všelijakí sme ľudia už na pohľad. Kolíková vyzerá tak cynicky a surovo, že sa ani čerta nebojí. Niekedy zas na mňa pôsobí ako uzlíček strhaných nervov. V oboch prípadoch sa pred ňou treba mať na pozore.  Ale keď „príde na ňu rad“, ktovie, ako sa bude tváriť, hrdinka? Možno jej od strachu bude lepiť, ako Igor kedysi hovorieval. Veď aj ona  je tiež len človek. Susko zas vyzerá tak, že je to dobrák od kosti, žeby ani muche neublížil. Radšej by jej otvoril dvere a posielal ju von. Myslím tú muchu.  Možno niekomu sa podobá na  bojka, ale myslím , že keby prišlo na súboj, Kolíkovú by ľavou zadnou zvládol. Samozrejme, len v prípade, pokiaľ ona neovláda nejaké nebezpečné chmaty. Toho by som sa trošku bála.

Holt, ale je minister spravodlivosti, a teda musí navrhovať a prijímať spravodlivé zákony a správne rozhodnutia.

V utorňajšej relácii Téma sa rozhodol debatovať bez názorového oponenta. A tak polovicu času debatoval len s moderátorom Jožom Šivákom. Pán minister sa rozhodol správne. Aby som to vysvetlila. Niežeby sa bál, že to nezvládne po odbornej stránke, to vôbec nie. Ja byť na jeho mieste, tiež by som to urobila. Lebo pozerať sa celý čas na Kolíkovej zlostnú tvár, či len sedieť vedľa nej, veď to by aj koňa zložilo. A nechať sa oprskávať jedovatými slinami, nedostať sa k slovu  a nepovedať si svoje, to by ani pár volov neunieslo. Tak čo by sme chceli od pokojného ministra. Schvaľujem jeho rozhodnutie. V pohode som si ho pozrela a vypočula a keď prišla na rad Mariška, zapchala som jej hubu. Vypla som ju. Hádam sa nedám oprskávať jedovatými slinami. Ešte by som čosi nachytala!

Hlas ľudu: Ten pán na vysokom stĺpe, to je Miško Šimečka
Dnešný nadpis je čistá recesia. Vybrala som ho preto, aby som odľahčila tému. Ak však zúfalstvo opozície bude pokračovať a nájde sa dosť somárov, čo Šimľovi uveria, možno mu raz naozaj postavia aj stĺp s jeho sochou. Na Námestí SNP ho budú... Čítať ďalej
20 | 08 | 2024 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik