CEZ TOTO V SMERE-SD NEJDE VLAK
21 | 08 | 2024 I Bari Zajačková

Politici Smeru-SD bijú na poplach. Podľa nich sa Európa rúti do chaosu a Slovensko musí zostať ostrovom tradičných hodnôt. Erik Kaliňák, Juraj Gedra a Richard Glück tvrdia, že nedávne udalosti v zahraničí sú jasným dôkazom nebezpečného šírenia "progresívnej ideológie".

Olympiáda v Paríži - útok na tradície?

Juraj Gedra pohoršene komentuje otvorenie olympiády v Paríži: "Po prvé. Už aj Olympiáda v Paríži s tisícročnou tradíciou sa stala obetou progresivizmu v tej najodpornejšej forme keď Olympiádu otvárali transrodové osoby vo svojej plnej zvrátenosti a násilie mužov na ženách bolo ocenené zlatou medialou. Toto všetko nám vliezlo cez televízne obrazovky až do našich obyvačok a postavilo nás ako rodičov pred otázku, ako ochrániť náš spôsob života a hlavne deti.

Erik Kaliňák: Ak si niekto na Slovensku myslel, že progresívne zvrátenosti sú od nás na míle vzdialené a politici ako my ťažko preháňajú, keď hovoria o násilnom pretláčaní progresívnej ideólogie, tak za posledné dni musel veľmi rýchlo vytriezvieť.

Nepokoje v Británii - zlyhanie migračnej politiky?

Richard Glück dramaticky opisuje situáciu vo Veľkej Británii ako "občiansku vojnu medzi pôvodným obyvateľstvom a nelegálnymi migrantmi". Obviňuje progresívnych politikov z otvorenia krajiny "masívnej migrácii" a následného trestania vlastných občanov za kritické názory.

Obmedzovanie slobody slova v Európe?

Erik Kaliňák upozorňuje na údajné obmedzovanie slobody slova v Európe. Ako príklad uvádza tlak na Elona Muska ohľadom obsahu na sociálnych sieťach a odsúdenie nemeckej političky za zverejnenie štatistík o zločinnosti.

Politici Smeru-SD zdôrazňujú, že pod vedením Roberta Fica bude Slovensko chránené pred týmito "zvrátenosťami". Sľubujú, že v otázkach migrácie, progresívnej ideológie a slobody slova "neuhnú ani o milimeter".

Taraba a Danko do minúty vybavili Kajtárovú. Nezmohla sa na NIČ, iba klamete
Minister životného prostredia Tomáš Taraba a podpredseda parlamentu Andrej Danko (obaja SNS) v závere poslednej tlačovej besedy (TB) dali možnosť prítomným novinárom, aby mohli klásť seriózne otázky. Aj na tejto TB svoju „fundovanosť“ preukázala TV... Čítať ďalej
21 | 08 | 2024 | Eka Balaskova

Reklamný článok/JM Communication, s.r.o., Drotárska cesta 56, Bratislava, IČO: 51711842.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik