Richard Takáč: Psychiatria? Nie, iba slovenská opozícia (VIDEO)
20 | 08 | 2024 I Eka Balaskova

Minister pôdohospodárstva Richard Takáč (Smer-SSD) si myslí, že slovenská opozícia sa v mene spokojnosti mimovládok a červených denníkov neštíti doslova ničoho. Ako konkrétny príklad si vzal poslanca Alojza Hlinu (SaS). Takáč vo videu konštatuje, že u Hlinu sme si zvykli na všeličo trápne, no to, čo vyviedol teraz je podľa ministra celkom za čiarou.

Hlina ešte v piatok, 16. augusta vyzval generálneho riaditeľa Lesov SR ku kroku, o ktorom sa s riaditeľom deň pred tým rozprával aj minister Takáč. Ten  v súvislosti s opozíciou vo videu hovorí o pracovnej metóde, ktorá spočíva v zistení krokov vlády, ku ktorým ju následne vyzve. Ktovie čo však Hlina sledoval tým, že svojho poslaneckého asistenta poslal ako „špióna“ do technického zázemia výstavy Agrokomplex.

Čo to ten Hlina vyviedol

„V piatok na tlačovej konferencii vyzval generálneho riaditeľa lesov, aby sa odvolal v kauze Pečniansky les. Vedome však zamlčal, že vo štvrtok, deň predtým sa s generálnym riaditeľom rozprával na agrokomplexe a ten ho ako poslanca informoval, že lesy slovenskej republiky sa v danej veci odvolajú a podávajú dovolanie. Teda pán Hlina si najprv vypočul, čo idú lesy robiť, aby si následne zvolal tlačovku a verejne ich k tomu vyzval,“ upozorňuje Takáč vo videu.

BUDE TO NÁHLE A PRUDKÉ! KEDY SKONČIA PEKELNÉ HORÚČAVY?
Tohtoročné leto je pre mnohých neznesiteľné. Európa je prehriata, extrémne vlny horúčav dávajú poriadne zabrať a očakáva sa vytúžená jeseň a ochladenie. Na tú si ale budeme musieť ešte počkať. Prísť má náhle a prudko. Bude to prepad z extrému do... Čítať ďalej
20 | 08 | 2024 | Gabriela Fedičová

Čudná pracovná metóda

„Takže dámy a páni ešte raz: Ja vám oznámim, čo idem robiť a vy utekáte pred médiá a vyzvete ma, aby som to urobil,“ rekapituluje Takáč s tým, že toto je pracovná metóda nie len Alojza Hlinu, ktorého nazval zúfalcom, ale celej opozície.

„Vymýšľať si, vytvárať bubliny, klamať a manipulovať verejnosť so svojimi kamošmi z mimovládnych organizácií, v N-ku, SME-čku a Aktualitách - Matovič môže naozaj len ticho závidieť. To však nebola jediná Hlinova aktivita na Agrokomplexe,“ hovorí ďalej minister.

Zneužil poslaneckého asistenta

Takáč konštatuje, že Hlina poslal svojho poslaneckého asistenta. Ten sa mal tajne dostať do technického zázemia Agrokomplexu a ťažko povedať, prečo, pokúsiť sa ukradnúť videá z oficiálneho otvorenia 49. ročníka výstavy.

„Tento nešťastník pri tomto akte takmer poškodil drahú techniku a keď ho prichytili, skoro sa rozplakal. Pán Hlina. Chápem, že neviete nič iné, len polarizovať spoločnosť v zmysle čím horšie tým lepšie. Ale svojich vlastných zamestnancov by ste na to zneužívať nemali. To je viac než úbohé,“ uzatvára minister pôdohospodárstva Takáč.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik