Z pódia ROVNO do BASY: SLOVENKA si zaspievala a skončila v putách!
19 | 08 | 2024 I Bari Zajačková

Festival Lovestream, ktorý sa konal minulý víkend na starom letisku vo Vajnoroch, priniesol do Bratislavy hviezdne obsadenie svetovej hudobnej scény. Medzi najočakávanejšie vystúpenia patrilo aj to od amerického rappera Macklemore-a. Pre jednu mladú Slovenku sa však tento večer stal nočnou morou. Skončila totiž v policajných putách, informuje Polícia SR na sociálnej sieti.

Z pódia rovno do väzenia

24-ročná Bratislavčanka si užívala koncert svojho obľúbeného interpreta, keď sa jej naskytla životná príležitosť. Macklemore ju vybral z davu, aby s ním zaspievala na pódiu. V eufórii a vlne nadšenia si zrejme neuvedomila, že interpreta na seba upozorní nielen fanúšikov, ale aj políciu.

Pozorný občan rozpoznal hľadanú osobu

Jeden z návštevníkov festivalu si všimol, že tvár rozjarenej speváčky sa zhoduje s fotografiou na stránke pátrania Ministerstva vnútra SR. Okamžite kontaktoval políciu. "Všímavému občanovi patrí naše poďakovanie za jeho bdelosť a rýchlu reakciu," uviedla bratislavská polícia.

Polícia počkala na koniec vystúpenia

Policajti preukázali takt a profesionalitu, keď počkali, kým žena dokončí svoje vystúpenie. "Nechceli sme narušiť priebeh koncertu ani zážitok ostatných návštevníkov," objasňuje polícia. Hneď po skončení piesne však mladú Slovenku zadržali a eskortovali do väzenia.

Poučenie pre všetkých

Tento príbeh slúži ako varovanie pre všetkých, ktorí sa snažia vyhnúť spravodlivosti. "Aj keď sa môže zdať, že ste v bezpečí uprostred davu, spravodlivosť si vás vždy nájde," upozorňuje na sociálnej sieti polícia. Pre 24-ročnú Bratislavčanku sa tak nezabudnuteľný hudobný zážitok zmenil na trpkú realitu za mrežami.

Pri kontrole vody z jazier v okolí B.Štiavnice zistili hygienici nedostatky
Žiarski regionálni hygienici zistili pri posledných kontrolách vôd z jazier v okolí Banskej Štiavnice nedostatky. Pre nevyhovujúcu kvalitu vody vydali pre deti, alergikov a osoby s oslabeným imunitným systémom odporúčanie nekúpať sa vo Veľkom... Čítať ďalej
19 | 08 | 2024 | Ivan Mihale/tasr

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik