SMRTEĽNÉ BODNUTIE SRŠŇA: Otec troch detí zomrel manželke v náručí!
19 | 08 | 2024 I Bari Zajačková

Obec Snežnica pri Kysuckom Novom Meste zasiahla nečakaná tragédia. Milan († 45), milovaný manžel a otec troch detí, zomrel po bodnutí sršňom. Táto šokujúca udalosť otriasla susedstvom a Milanova rodina zostala v hlbokom žiali.

Osudné bodnutie pri práci na streche

V utorok popoludní sa Milan vrátil domov z práce a rozhodol sa ešte niečo urobiť na streche. Jeho manželka Magdalénka spomína na posledné okamihy: "Zobral si rebrík a išiel hore. O chvíľu však prišiel dolu, že ho poštípal sršeň, aby sme mu dali studený obklad."

Nikto vtedy netušil, že to bude posledný krát, čo Milana vidia živého. Jeho stav sa rapídne zhoršil a ani rýchly zásah záchranárov už nedokázal odvrátiť tragédiu.

Rodina a susedia sú v šoku

"On bol nesmierne dobrý človek. Bol to chlap ako hora, ale stále usmiaty a plný elánu. Rodina bola pre neho všetkým," hovorí so slzami v očiach suseda, ktorá nemôže uveriť, čo sa stalo.

Milanova mama Oľga (73) je zdrvená: "Neviem pochopiť, ako sa taká tragédia môže stať takej dobrej rodine." Manželia mali onedlho osláviť 20. výročie sobáša, no osud to zariadil inak.

Varovanie pre verejnosť

Tento tragický prípad poukazuje na nebezpečenstvo, ktoré môžu predstavovať bodnutia hmyzom. Úrad verejného zdravotníctva SR upozorňuje, že od začiatku roka zaznamenali na Slovensku vyše 100 prípadov vážneho ochorenia súvisiaceho s bodnutím hmyzom.

Odborníci odporúčajú pri práci vonku dbať na zvýšenú opatrnosť a v prípade alergickej reakcie okamžite vyhľadať lekársku pomoc.

TOP 10 vzácnych rád od nezabudnuteľného profesora Hričovského. Platia pre všetky generácie!
Slovensko prišlo o legendu! 2. júla 2024 vo veku 92 rokov zomrel kráľ ovocinárstva Ivan Hričovský. Jeho rady budú určite živé ešte minimálne niekoľko desaťročí a s rešpektom a pokorou sa od neho budú učiť aj nasledujúce generácie. Odišiel hlas... Čítať ďalej
17 | 08 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik