Tak TOTO už prehnali! SaS šliape po pamiatke HRDINOV '68!
18 | 08 | 2024 I BAri Zajačková

Keď už nevieš ako zaujať voličov, vytiahni kartu "okupácie". Aspoň to sa zdá byť stratégiou opozičnej strany SaS, ktorá sa rozhodla parazitovať na tragických udalostiach našej histórie. Paradoxné je, že sa to deje v čase, kedy môžu slobodne organizovať protesty a vyvolávajú paniku a strach medzi občanmi demokratického Slovenska.

Hlina a spol. zneužívajú národnú tragédiu: Ako opozícia premieňa spomienku na kampaň

Opozícia už naozaj nevie, čo so sebou? V zúfalom pokuse o pozornosť sa rozhodla zorganizovať "spomienkovú akciu" na vpád vojsk Varšavskej zmluvy v roku 1968. Pretože nič nehovorí "bojujeme za vašu slobodu" lepšie ako zneužívanie bolestivých historických udalostí na politický boj.

Okupácia alebo "BU-BU-BU" pre ľudí

Poslanec SaS Alojz Hlina sa na sociálnej sieti vyjadril: "Táto koalícia vtrhla do našich životov a chce nám diktovať, čo máme robiť, ako máme robiť a s kým máme robiť." Zabudol však opäť dodať to podstatné: že žijeme v demokracii, kde môže slobodne vyjadrovať aj svoj nesúhlas, presne tak, ako to robí on sám.

Nikita Slovák prirovnáva demokratickú vládu k okupantom

Režisér Nikita Slovák: "Vpádom vojsk Varšavskej zmluvy sme zo dňa na deň prišli o hrdosť, nádej a slobodu." Opakovanie je matkou múdrosti, áno, aj Nikita Slovák dnes môže slobodne organizovať protesty a kritizovať vládu bez strachu z represií.

Zachráňte nás, liberálni spasitelia!

Našťastie tu máme SaS. Lebo kto iný by nás mal chrániť pred "inváziou" ak nie strana, ktorá sa sama snaží vtlačiť do našich životov cez emotívne manipulácie?

Nuž, zdá sa, že v boji o politické body je každá zbraň dobrá. Aj keby to malo znamenať pošliapanie pamiatky tých, ktorí skutočne trpeli pod ozajstnou okupáciou.

JE TO GLORIFIKÁCIA VRAHA: Prečo exhovorkyňa GP BOJKOTUJE nový film o Černákovi
Andrea Predajňová, ktorá sa po svojom pôsobení ako hovorkyňa na Generálnej prokuratúre SR stiahla z verejného života, už nemohla ďalej mlčať. Film "Miki" o notoricky známom mafiánskom bossovi Mikulášovi Černákovi ju prinútil prehovoriť. V obsiahlom... Čítať ďalej
17 | 08 | 2024 | Bari Zajačková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik