Šokujúci incident v Bratislave: Vodič rozpútal peklo na križovatke!
17 | 08 | 2024 I Bari Zajačková

Bratislavou otriasol nečakaný incident, ktorý sa odohral v piatok ráno na rušnej križovatke. To, čo sa začalo ako bežná dopravná situácia, sa rýchlo zmenilo na scénu ako z akčného filmu. Svedkovia zostali v nemom úžase, keď sa pred ich očami rozvinula dráma plná násilia a šokujúcich odhalení.

Zúrivosť na Galvaniho ulici

Na sociálnych sieťach sa ako blesk šíri video zachytávajúce neuveriteľné momenty z bratislavského Ružinova. Zábery ukazujú eskaláciu konfliktu medzi vodičmi na križovatke Galvaniho ulice.

"Otváraj, otváraj ty č***k! Otváraj," ozýva sa z videa zúrivý krik muža, ktorý sa snaží dostať k vodičovi červeného auta. Situácia naberá na obrátkach, keď sa do akcie zapája ďalší vodič vyzbrojený prenosným zdvihákom.

Rozbité sklo a päste v akcii

Napätie vrcholí, keď útočníci rozbíjajú okno vozidla. "Ostaň, ty hajzel!" kričí jeden z mužov na šoféra, ktorý sa zúfalo pokúša ujsť. Svedkovia nemohli uveriť vlastným očiam, keď videli, ako sa muž s batohom pretláča cez rozbité okno a púšťa sa do bitky s vodičom.

Šokujúce odhalenie: Koktail drog za volantom

Polícia následne odhalila skutočnú príčinu celého incidentu. "Vodič Volkswagenu bol pozitívny okrem kokaínu na všetky testované látky - THC, benzodiazepíny, metamfetamín, adenozínmonofosfáty a opiáty," uviedli bratislavskí policajti vo svojom vyhlásení.

Hovorca polície dodal: "Muža sme obmedzili na osobnej slobode po tom, čo orientačný test na prítomnosť omamných látok vyšiel pozitívny. Situácia mohla skončiť oveľa horšie, keby nezasiahli ostatní vodiči."

Varovanie pre všetkých

Tento incident slúži ako varovný príklad nebezpečenstva, ktoré predstavujú vodiči pod vplyvom drog. 

Prípad naďalej vyšetruje polícia a vodičovi hrozia vážne následky. Obyvatelia Bratislavy zostávajú v šoku z udalostí, ktoré sa odohrali v ich uliciach. Tento incident nám pripomína, aké dôležité je zostať ostražitý na cestách a neváhať zakročiť, ak spozorujeme nebezpečné správanie za volantom.

V prípade vyšetrovania atentátu na Robert Fica prišli nové dôkazy
V prípade vyšetrovania atentátu na premiéra Robert Fica prišli nové dôkazy z USA. Pochádzajú od spoločnosti Meta, ktorá prevádzkuje sociálnu sieť Facebook. Po atentáte sa objavili informácie, že zo sociálnej siete niekto vymazal profil Juraja... Čítať ďalej
17 | 08 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik