Tragédia na Kysuciach! Muža bodol sršeň do hlavy a zomrel
16 | 08 | 2024 I Gabriela Fedičová

K obrovskej tragédii došlo podľa portálu Regióny.sk pred niekoľkými dňami v obci Snežnica v okrese Kysucké Nové Mesto. Dospelého muža bodol sršeň do hlavy. Rodina okamžite konala, ale muž napokon zomrel.

Nešťastie, ktoré sa stalo len pred niekoľkými dňami na Kysuciac otriaslo celou obcou Snežnice. Po bodnutí jedovatým hmyzom, sršňom, zomrel dospelý muž.

Podľa informácií portálu mojekysuce.sk bodol sršeň muža do oblasti hlavy, konkrétne do záhlavia. Po príchode domov mu začalo byť zle a jeho stav sa rapídne zhoršoval.

Rodina ihneď privolala záchrannú službu, ktorá smerovala na miesto incidentu z Kysuckého Nového Mesta. Skôr než sa záchranárom podarilo dostať na miesto, muž odpadol. „Domáci začali s oživovaním, avšak napriek ich snahám a rýchlemu príchodu profesionálov z KNM aj zo Žiliny, sa už život muža nepodarilo zachrániť. Klasická kardiopulmonálna resuscitácia (KPR) bola neúspešná,“ opisuje portál.

Hlas ľudu: Preboha!
Zapnem TA3, reku k obedu si dám k nezdravej šnicli aj zdravý žurnál. Aby som to trošku vyvážila a aby som sa doma i vo svete celkom nestratila. Neuveríte, čo sa odtiaľ na mňa vyvalilo. Vlastne, uveríte! Veď som vám to už prezradila. Tá s tou... Čítať ďalej
16 | 08 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik