Hlas ľudu: Preboha!
16 | 08 | 2024 I Mária Škultétyová

Zapnem TA3, reku k obedu si dám k nezdravej šnicli aj zdravý žurnál. Aby som to trošku vyvážila a aby som sa  doma i vo svete celkom nestratila. Neuveríte, čo sa odtiaľ na mňa vyvalilo. Vlastne, uveríte! Veď som vám to už prezradila. Tá s tou klonkou. Miškova odborníčka na kultúru a médiá, dcéra apica slovenského Jozefa Markuša. Ak by ste stále nevedeli, tak Zora Jaurová je to. Tá v tej telke hádam aj spáva. Každý deň je tam.

Neviem, kto ju učil hovoriť, ale mne sa vidí, že pri reči vykrúca hubu. A pritom to nie je ani herečka. Možno si myslí si, že keď to takto vyartikuluje, je viac uveriteľná.

Ako ste správne pochopili, ja ju volám tá s tou klonkou. Lebo to háro, čo nosí na hlave, mi pripomína klonku. Kto je z dediny, ten vie, o čom hovorím. Moja mamička ňou zakrývala malé húsatká, kačíčence a kuriatka. Jaurová tam zrejme nič nezakrýva, ale pokrývka jej hlavy naozaj vyzerá ako klonka. A ešte vám ju čímsi pripomeniem. Je to jedna z troch opozičných dám, ktoré  nevedia napočítať do tridsať.

Ale poďme naspäť k telke. Len čo som ju zbadala, telku  som vypla.  Keď som ju zapla znova, lebo chcela som žurnál, počúvam zas pindaniie. Tentoraz na prezidenta nakladal Řádek z Trenčianskej univerzity.

Tak ja neviem. Buď televízia volá len tých, čo jej idú po ruke a nadávajú na vládu a prezidenta, alebo naozaj  je pravda, čo hovoria. Našťastie mám svoj rozum a ten  ma nepustí.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Politológ vytočený do biela! Vážení, pozriem sa každému krikľúňovi smelo do očí
"...nikde v ústave ani v zákonoch tejto republiky nemáte napísané, že mimovládky majú nárok na to, aby boli živené štátom. Oni sami predsa kedysi rozvíjali ideológiu, že sa treba zbaviť závislosti na štáte - nech sa páči, umožnili vám to." Citát... Čítať ďalej
16 | 08 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik