Hlas ľudu: Vyhraj voľby a môžeš všetko
15 | 08 | 2024 I Mária Škultétyová

Špiny, sú to špiny! Že sa neboja pánaboha! Každému rozkazujú. Už len vetru a dažďu aby poručili.

Takto okomentoval môj sused posledné tlačovky opozície.

Ten chlap mi hovorí zo srdca. Lebo to, čo si dovoľujú, to už je moc. K nikomu nemajú úctu. Iba k sebe a svätej Zuzane. Drzo vyzývajú premiéra, čo má robiť. Rozkazujú ministrom. Vyzývajú prezidenta, starajú sa do kompetencií generálneho prokurátora. Nepáči sa im, ako prebieha vyšetrovanie atentátu. Chcú vyšetrovaciu komisiu, chcú odvolávať vládu. Zvolávajú protesty. Hotová sodoma-gomora! Oni sú najmúdrejší, oni všetko vedia. DVAJA LENONI. Čo by sme my bez nich robili?!

Nuž počúvajte, vy LENONI

Vy máte prd a my máme všetko. Máme štvornásobného premiéra, ktorého ste nám chceli odbachnúť. A viete, prečo ho máme? No lebo sme ho chceli. Národ ho chcel. A vy so svojou ulicou môžete len snívať. Lebo my sme vyhrali. Nás je viac ako osemnásťtisíc vašich krikľúňov. A môže vás byť aj stotisíc. My sme si zvolili vládu aj prezidenta. Už nie ste na koni, panáčikovia! Prepriahli sme. Máme svojprávneho koníka. Zabudnite na progresívnu kobylu! Žiadne čihi, hota nebude!  Prezident má svoj rozum. Áno, máme všetko. Máme aj zastupujúceho predsedu parlamentu. A nebojte sa , bude aj riadne zvolený. Verím, že vláda na tom nepadne, ako by ste si to vy želali. Nebojte sa, oni sa dohodnú! Lebo, ako Danko povedal, oni nechcú, aby sa vrátila vláda babrákov. Dokonca predpovedá,  že budú tu aj ďalšie volebné obdobie. Tak si zvykajte a čakajte. Len nepoburujte národ, nevyrábajte ďalšieho cintulu. Počúvame, že už sa aj ministerke vyhrážajú smrťou. To naozaj chcete ďalší atentát?

Vypočuli ste si posledný príhovor premiéra? Ak nie, vrelo odporúčam. Dúfam, že aj vaše pripečené mozgy pochopia význam jeho slov.

Panáčikovia progresívni a liberálni! Zabrzdite! Vyčkajte do septembra a v parlamente si robte svoju robotu. Zvyknite si na to, čo radi posmešne opakujete: vyhraj voľby a môžeš všetko. Len to trošku doplním: vyhraj voľby a môžeš všetko, čo ti zákon dovoľuje. Presne to robí táto vláda. Tak jej do toho nepindajte. Potom v práci môžete aj nožičkami šúchať. Ale aj keď sa poserete, vy vláde rozkazovať nebudete, čo má robiť.  A keď si už chcete dokazovať svoju silu, tak rozkazujte vetru a dažďu. Rozkážte slnku, aby toľko nepálilo.  Dažďu poručte, aby dal zemi vlahu. Na budúci týždeň sa má ochladiť a pršať. Vy potom budete mať sladký pocit, že „aspoň“ dažďu a slnku ste rozkázali, keď si Fico rozkazovať nedá.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik