Spojí sa Sme rodina s inou stranou? Boris Kollár prehovoril o budúcnosti strany
14 | 08 | 2024 I Ivan Mihale

Mimoparlamentné hnutie Sme rodina sa neplánuje spájať so žiadnou ďalšou politickou stranou. Pre TASR to uviedol predseda hnutia Boris Kollár. V septembri plánuje komunikovať so všetkými štruktúrami hnutia a predstaviť plán na ďalšie obdobie. Sme rodina chce kandidovať v parlamentných voľbách, ktoré by mali byť v roku 2027

“Neplánujeme sa s nikým spájať a rozhodne pôjdeme do parlamentných volieb v roku 2027, ak nebudú predčasné voľby. Snem sme mali tento rok a preto ho v tomto roku už neplánujeme,” skonštatoval pre TASR Kollár, ktorý na marcovom sneme obhájil predsednícku stoličku.

Šéf Sme rodina ozrejmil, že v hnutí prebieha očista a budujú sa regionálne štruktúry Od septembra sa chce naplno vrátiť k politickej práci.

“Stretol som sa s krajskými a okresnými predsedami, mal som v každom kraji výjazd,” dodal s tým, že hnutie začína pracovať na novom programe do parlamentných volieb.

Podpredsedníčkou hnutia po sneme ostala Petra Krištúfková, novým podpredsedom sa vtedy stal generálny manažér hnutia Marián Labanič. Naopak, z hnutia odišiel vo februári jeho vtedajší podpredseda a exminister práce Milan Krajniak a v máji ukončil členstvo aj bývalý podpredseda Peter Pčolinský.

Hnutie Sme rodina sa nedostalo do Národnej rady po parlamentných voľbách v septembri 2023, keď získalo 2,21 percenta hlasov. V minulom volebnom období bolo hnutie súčasťou vládnej koalície.

Neprestáva prekvapovať! Boris, ako influencer! (VIDEO)
Zdá sa, že Borisovi Kollárovi počas štyroch rokov „zachutili“ svetlá kamier a to, že je súčasťou našich domácností cez obrazovky televízorov, tablety, či monitory našich sociálnych sietí. Zdá sa, že slovenské influencerské nebo má miesto aj pre... Čítať ďalej
30 | 07 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik