Hlas ľudu: Kamala Remišová hľadá prezidenta
12 | 08 | 2024 I Mária Škultétyová

Neviem prečo. Možno ho chce do páru, keď na jej fotkách s deťmi chýba chlap.  Žeby ako  tatu s dobrým príjmom? Aby nemusela chodiť na trápne stanovačky. A keď nie je prezidentkou, akože ňou mohla byť, byť prvou dámou tiež nie je na zahodenie.

Keby Igor nemal len jalové reči, všetko mohlo byť inak. V čase jeho veľkej slávy sa Kamala mohla stať prezidentkou. Už ani neviem, koľko slovenských žien by podľa neho malo byť lepšími ako Zuzka. Remišová mohla byť jednou z nich. Si to predstavte!  Kamala Remišová, naša prezidentka! Panečku! To by boli kostýmy! Iné než tie od Hanečku! Škoda len, že sa tak nestalo! Dnes mohla chodiť kade-tade a nikto by ju nehľadal. Nikomu by nechýbala. A ficovci tiež nemuseli mať všetko.

Len srandujem.

No keď sa to tak vezme, to, čo sa deje na Slovensku, vôbec nie je sranda. Nie je sranda, ako sa správa opozícia. Nie je sranda, že sa tu strieľa na premiéra, keď sa nám nepáči. Nie je sranda, že Miško vyzýva do boja, že organizuje nové národné povstanie. Ani to, že médiá mlčia. Mlčia,  keď opozícia zas dúcha do nenávisti, aby sa rozhorela plameňom vraždenia. Pomáhajú jej vyrobiť ďalšieho atentátnika. Na Handlovú sa už pomaly zabudlo. Mnohí ani neveria tomu, čo sa tam stalo.  Premiér chodí bez palice, veď to bolo len také škrabnutie. Atmosféra je rovnako dusná a napätá, ako bola predtým. Žiadne zmierenie. Opozícia viní koalíciu a naopak. Koľko atentátov ešte chcú vyrobiť? Médiá miesto toho, aby kritizovali šimečkovcov, ktorí nevedia iné, len  rozoštvávať , miesto toho, aby obhajovali zákon, kritizujú  zákonné postupy vlády.  Keď Kolíková podala dovolanie vo veci  fekálneho fantóma, generálovho syna, ktorý hovnami útočil na ženy, to bolo v poriadku. To nesmrdelo, to bolo čisté.  O tom je ticho. Ale keď podá dovolanie minister Susko, to už strašne smrdí. Lebo to je Smer. Treba ho odvolať. A médiá čušia. Dokonca z nich počuť, že minister obhajuje zločincov. A nikto z kompetentných ani brvou nepohne. To kde sme? V akom svete to žijeme?! Zavaľujú nás správami o amerických   voľbách, o   americkom   prezidentovi. Akoby sme boli v Amerike a nie na Slovensku. O našom prezidentovi je ticho. A kde je vôbec? Čo robí, keď nám likvidujú slovenskú kultúru a kazia dobré meno Slovenska vo svete, pýta sa naša Kamala. Ja zas poviem, že Pelle nie je Zuzka.  Zdá sa, že akoby ani nebol. Ale  keď si Zuzka čo  len trochu prdla, bola z toho veľká sláva. Lebo, ako sme dnes počuli, bola to najlepšia prezidentka, akú Slovensko malo. Ja byť moderátorom, svrbel by ma jazyk. A on nič.

Ešteže  tu máme sociálne siete. Dobre, že máme Kamalu Remišovú, ktorá ich využíva. Vďaka tomu  vieme, že si s detičkami užila život v prírode a pod stanom! Trošku si vyvetrala myšlienky a zacnelo  sa jej po prezidentovi. Tá príroda má predsa len niečo do seba.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Miško, prídeme! A budú aj vidly a sekery, aj „Cintula“ bude
Už nás je desaťtisíc! To vieš, že nás bude ešte viac. Budú nás možno milióny, teda... aspoň jeden. Ani sa všetci nepomestíme. Prídeme s vidlami a sekerami. S pesničkou Rež a rúbaj vykročíme v jednom šíku do ulíc. Budeme ich biť až do víťazného... Čítať ďalej
10 | 08 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik